TESTO HARDCORE

1,600ден

TESTO HARDCORE
90 кап. = 30 дози

Отклучете го вашиот целосен потенцијал со Testo Hardcore, безбедното и ефикасно решение за спортистите кои сакаат да ги оптимизираат своите перформанси. Нашата формула е дизајнирана да промовира здрави нивоа на машки хормони, што доведува до подобрување на атлетската и сексуалната моќ.

Главните карактеристики на Testo Hardcore вклучуваат:

2 грама tribulus terrestris по порција: нашата формула содржи моќна доза на tribulus terrestris, природна состојка позната по својата способност да поддржува здрави нивоа на машки хормони.*

Стандардизирани за 90% стероидни сапонини: За разлика од другите формули на пазарот, Testo Hardcore обезбедува минимум 90% стероидни сапонини, гарантирајќи хардкор моќ.*

Промовирајте добри атлетски и сексуални перформанси: со поддршка на здрави нивоа на хормони, Testo Hardcore може да ви помогне да ги подобрите вашите атлетски перформанси и да ги подобрите вашите интимни искуства.*

 

TESTO HARDCORE MAKEDONIJA

19 Луѓе го гледаат овој производ сега!

TESTO HARDCORE
90 кап. = 30 дози

Отклучете го вашиот целосен потенцијал со Testo Hardcore, безбедното и ефикасно решение за спортистите кои сакаат да ги оптимизираат своите перформанси. Нашата формула е дизајнирана да промовира здрави нивоа на машки хормони, што доведува до подобрување на атлетската и сексуалната моќ.

Главните карактеристики на Testo Hardcore вклучуваат:

2 грама tribulus terrestris по порција: нашата формула содржи моќна доза на tribulus terrestris, природна состојка позната по својата способност да поддржува здрави нивоа на машки хормони.*

Стандардизирани за 90% стероидни сапонини: За разлика од другите формули на пазарот, Testo Hardcore обезбедува минимум 90% стероидни сапонини, гарантирајќи хардкор моќ.*

Промовирајте добри атлетски и сексуални перформанси: со поддршка на здрави нивоа на хормони, Testo Hardcore може да ви помогне да ги подобрите вашите атлетски перформанси и да ги подобрите вашите интимни искуства.*

 

TESTO HARDCORE MAKEDONIJA

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Scroll to Top