C4 Ultimate Pre Workout

2,200ден

C4 Ultimate Pre Workout
508g = 20 дози

Повеќе од една деценија семејството C4 ја предводи категоријата и Ultimate е нашиот најсилен пред тренинг досега. C4 Ultimate е високо стимуланс пред вежбање формулиран да дава трајна енергија, пумпи и мускулна издржливост. Нашата технологија на кофеин со двоен извор поддржува зголемена моќност и излезна моќ за да ви помогне да ги подигнете вашите резултати на следното ниво. C4 Ultimate обезбедува енергија што можете да ја почувствувате, моќни пумпи, мускулна издржливост, екстремен фокус и врвни перформанси. Потребна е само една топка и можете да ја почувствувате разликата.

Како нашата чиста, чиста и развиена централа пред вежбање, C4® Ultimate е без вештачки вкусови и бои, направен со целосно обелоденета формула и надграден со врвни состојки за перформанси како NitraMax (NO3-C)™ цитрулин нитрат и двојна доза на нитрати кои ја зголемуваат пумпата.*

КРАЈНА ЕНЕРГИЈА – Започнете го вашиот врвен тренинг со 300 mg кофеин.
КРАЈНА МУСКУЛАРНА ИЗДРЖЛИВОСТ — Зајакнете ги вашите мускули преку CarnoSyn® бета-аланин, кој помага во борбата против мускулниот замор и ја подобрува мускулната издржливост.*
ЧИСТО – Без вештачки бои. Без вештачки вкусови.
КРАЈНА ПУМПА + ПЕРФОРМАНСИ – Целосно природниот цитрулин и двојните креатини обезбедуваат врвна пумпа и перформанси.

*Студиите покажаа дека придобивките од CarnoSyn (R) бета-аланин се во корелација со кумулативната употреба.

C4 Ultimate Pre Workout Makedonija

C4 Ultimate Pre Workout
508g = 20 дози

Повеќе од една деценија семејството C4 ја предводи категоријата и Ultimate е нашиот најсилен пред тренинг досега. C4 Ultimate е високо стимуланс пред вежбање формулиран да дава трајна енергија, пумпи и мускулна издржливост. Нашата технологија на кофеин со двоен извор поддржува зголемена моќност и излезна моќ за да ви помогне да ги подигнете вашите резултати на следното ниво. C4 Ultimate обезбедува енергија што можете да ја почувствувате, моќни пумпи, мускулна издржливост, екстремен фокус и врвни перформанси. Потребна е само една топка и можете да ја почувствувате разликата.

Како нашата чиста, чиста и развиена централа пред вежбање, C4® Ultimate е без вештачки вкусови и бои, направен со целосно обелоденета формула и надграден со врвни состојки за перформанси како NitraMax (NO3-C)™ цитрулин нитрат и двојна доза на нитрати кои ја зголемуваат пумпата.*

КРАЈНА ЕНЕРГИЈА – Започнете го вашиот врвен тренинг со 300 mg кофеин.
КРАЈНА МУСКУЛАРНА ИЗДРЖЛИВОСТ — Зајакнете ги вашите мускули преку CarnoSyn® бета-аланин, кој помага во борбата против мускулниот замор и ја подобрува мускулната издржливост.*
ЧИСТО – Без вештачки бои. Без вештачки вкусови.
КРАЈНА ПУМПА + ПЕРФОРМАНСИ – Целосно природниот цитрулин и двојните креатини обезбедуваат врвна пумпа и перформанси.

*Студиите покажаа дека придобивките од CarnoSyn (R) бета-аланин се во корелација со кумулативната употреба.

C4 Ultimate Pre Workout Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top