,

Warrior Amino Energy Blast BCAA

1,500ден

Warrior Amino Energy Blast BCAA
30 дози

Warrior Amino Blast може да се конзумира во секое време од денот, за да се максимизираат придобивките од суплементите со амино киселини. За целодневна поддршка на аминокиселини: Конзумирајте 1 или повеќе порции првото нешто наутро и/или помеѓу оброците. За употреба пред тренинг: Земете 1-3 порции 20-30 минути пред тренинг.

Опис на производот
Опис на производот

Воин амино експлозијата 30 сервира

1 x Warrior Amino Energy Blast BCAA додаток 270g

Warrior Amino Energy Blast BCAA Makedonija

10 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Warrior Amino Energy Blast BCAA
30 дози

Warrior Amino Blast може да се конзумира во секое време од денот, за да се максимизираат придобивките од суплементите со амино киселини. За целодневна поддршка на аминокиселини: Конзумирајте 1 или повеќе порции првото нешто наутро и/или помеѓу оброците. За употреба пред тренинг: Земете 1-3 порции 20-30 минути пред тренинг.

Опис на производот
Опис на производот

Воин амино експлозијата 30 сервира

1 x Warrior Amino Energy Blast BCAA додаток 270g

Warrior Amino Energy Blast BCAA Makedonija

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Scroll to Top