The Omen

1,800ден

JNX THE OMEN FAT BURNER
100 капсули

300 мг кофеин по порција
Ја зголемува метаболичката изгореница *
Екстремна енергија и ментален фокус*

Што е JNX The Omen! Согорувач на масти?
Маснотии од факел со екстремно метаболичко согорување. Термогена мешавина од безводен кофеин, екстракт од зрна од зелено кафе и Л-карнитин што транспортира маснотии го принудува вашето тело да се претера за да ги постигнете вашите цели побрзо од кога било досега.*

Напојувајте ги најтешките тренинзи и напорните распореди со кофеин безводен и Л-карнитин кои ја зголемуваат вашата енергија и ментален фокус. Омен! ве одржува фокусирани и енергични за да се чувствувате одлично во текот на целиот ден.*

Омен! може да се пофали со профил на состојки дизајниран да има моќен ефект на потиснување на апетитот без надуеност на шеќери, скроб или јаглехидрати. Помогнете да го намалите гладот, да ја контролирате желбата и да спречите прејадување.*

Кој е JNX The Omen! Согорувач на масти за?
Согорувачите на маснотии можат да ја зголемат енергијата, да помогнат во намалувањето на апетитот, да промовираат користење на мастите за енергија, па дури и да го зголемат вашиот метаболизам и основната температура за да согорите повеќе калории во текот на денот. Омен! може да помогне да се надминат точките на лепење, да се нападнат тврдоглавите маснотии или да се забрзаат ефектите на согорувањето на планот за исхрана и вежбање.

ПРЕДЛОЖЕНА УПОТРЕБА
За да ја процените вашата толеранција, направете го следново:

Ден 1 и 2 земајте 1 капсула, 1 пат на ден
Ден 3 и 4 земајте 1 капсула, 2 пати на ден
Ден 5 и понатаму, земајте 2 капсули, 2 пати на ден
Откако ќе се утврди толеранцијата, земете една порција (2 капсули) со појадок и една порција (2 капсули) со ручек. За најдобри резултати, користете 60 дена во комбинација со диета и вежбање. Пијте 8-10 чаши вода дневно.

Несакани ефекти и предупредувања:
Овој производ е наменет само да го консумираат здрави возрасни лица, на возраст од 18 години или постари. Не земајте во рок од 6 часа пред спиење. Не надминувајте 4 капсули во период од 24 часа. Користете само како што е наведено. Погледнете во пакувањето на производот за целосни информации.

JNX The Omen Makedonija

16 Луѓе го гледаат овој производ сега!

JNX THE OMEN FAT BURNER
100 капсули

300 мг кофеин по порција
Ја зголемува метаболичката изгореница *
Екстремна енергија и ментален фокус*

Што е JNX The Omen! Согорувач на масти?
Маснотии од факел со екстремно метаболичко согорување. Термогена мешавина од безводен кофеин, екстракт од зрна од зелено кафе и Л-карнитин што транспортира маснотии го принудува вашето тело да се претера за да ги постигнете вашите цели побрзо од кога било досега.*

Напојувајте ги најтешките тренинзи и напорните распореди со кофеин безводен и Л-карнитин кои ја зголемуваат вашата енергија и ментален фокус. Омен! ве одржува фокусирани и енергични за да се чувствувате одлично во текот на целиот ден.*

Омен! може да се пофали со профил на состојки дизајниран да има моќен ефект на потиснување на апетитот без надуеност на шеќери, скроб или јаглехидрати. Помогнете да го намалите гладот, да ја контролирате желбата и да спречите прејадување.*

Кој е JNX The Omen! Согорувач на масти за?
Согорувачите на маснотии можат да ја зголемат енергијата, да помогнат во намалувањето на апетитот, да промовираат користење на мастите за енергија, па дури и да го зголемат вашиот метаболизам и основната температура за да согорите повеќе калории во текот на денот. Омен! може да помогне да се надминат точките на лепење, да се нападнат тврдоглавите маснотии или да се забрзаат ефектите на согорувањето на планот за исхрана и вежбање.

ПРЕДЛОЖЕНА УПОТРЕБА
За да ја процените вашата толеранција, направете го следново:

Ден 1 и 2 земајте 1 капсула, 1 пат на ден
Ден 3 и 4 земајте 1 капсула, 2 пати на ден
Ден 5 и понатаму, земајте 2 капсули, 2 пати на ден
Откако ќе се утврди толеранцијата, земете една порција (2 капсули) со појадок и една порција (2 капсули) со ручек. За најдобри резултати, користете 60 дена во комбинација со диета и вежбање. Пијте 8-10 чаши вода дневно.

Несакани ефекти и предупредувања:
Овој производ е наменет само да го консумираат здрави возрасни лица, на возраст од 18 години или постари. Не земајте во рок од 6 часа пред спиење. Не надминувајте 4 капсули во период од 24 часа. Користете само како што е наведено. Погледнете во пакувањето на производот за целосни информации.

JNX The Omen Makedonija

Scroll to Top