,

Kill It – Rich Piana

2,200ден

Kill It – Rich Piana
30 дози

Моќен напиток пред вежбање кој ја зголемува вашата способност да тренирате понапорно и подолго и го подобрува протокот на крв во вашите работни мускули.
Исто така, содржи креатинол-о-фосфат и бета аланин кои ја тампонираат млечната киселина и ви овозможуваат да тренирате подолго. KILL IT, исто така, ја поддржува концентрацијата и го подобрува расположението, како и помага да се подигнат перформансите на тренингот.

Rich Piana 5% – Kill It
Правци
Измешајте 1 топка со 200-240 ml ладна вода и консумирајте 30 минути пред тренингот. Откако ќе се одреди толеранцијата, зголемете ја на 1 лажица. За да избегнете несоница, не земајте во рок од 4 часа пред спиење.

СОВЕТНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ:
Да се ​​чува на ладно суво место. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Не користете како замена за разновидна и урамнотежена исхрана. Да се ​​чува подалеку од дофат на мали деца.

Иако правиме максимални напори за да се осигураме дека информациите за производот се ажурирани, ве молиме секогаш читајте ги етикетите, предупредувањата и упатствата дадени со производот. Доколку се сомневате, ве молиме контактирајте со нас или проверете ја веб-страницата на производителот за повеќе информации за производот.

Kill It – Rich Piana Makedonija

12 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , Ознаки: ,

Kill It – Rich Piana
30 дози

Моќен напиток пред вежбање кој ја зголемува вашата способност да тренирате понапорно и подолго и го подобрува протокот на крв во вашите работни мускули.
Исто така, содржи креатинол-о-фосфат и бета аланин кои ја тампонираат млечната киселина и ви овозможуваат да тренирате подолго. KILL IT, исто така, ја поддржува концентрацијата и го подобрува расположението, како и помага да се подигнат перформансите на тренингот.

Rich Piana 5% – Kill It
Правци
Измешајте 1 топка со 200-240 ml ладна вода и консумирајте 30 минути пред тренингот. Откако ќе се одреди толеранцијата, зголемете ја на 1 лажица. За да избегнете несоница, не земајте во рок од 4 часа пред спиење.

СОВЕТНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ:
Да се ​​чува на ладно суво место. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Не користете како замена за разновидна и урамнотежена исхрана. Да се ​​чува подалеку од дофат на мали деца.

Иако правиме максимални напори за да се осигураме дека информациите за производот се ажурирани, ве молиме секогаш читајте ги етикетите, предупредувањата и упатствата дадени со производот. Доколку се сомневате, ве молиме контактирајте со нас или проверете ја веб-страницата на производителот за повеќе информации за производот.

Kill It – Rich Piana Makedonija

Scroll to Top