,

Jack3D Original DMAA

3,200ден

Jack3D Original DMAA

10 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , Ознака:

Jack3D Original DMAA
45 дози

Jack3d HCl пред вежбање USP Labs вклучува 1,3-диметиламиламин HCl. 1,3-Диметиламиламин HCl е исто така познат како метилхексанамин или DMAA.

Jack 3D HCl Pre Workout USP Labs е мешавина од моќни состојки што ги користат спортистите и бодибилдерите за напорно засилување пред тренинг. Jack 3D HCl Pre Workout USPLabs штотуку доби две награди „Најдобро“ за „Најдобар пред вежбање“ и „Најдобар енергетски додаток“.

Џек 3D HCl пред вежбање USP Labs Green Apple вклучува DMAA 1,3 диметиламиламин
Jack3D Pre Workout ви носи зголемена еуфорија
Jack3D Pre Workout има тоник ефект
Jack3D Pre Workout промовира концентрација
Jack3D Pre Workout привлекува внимание
Jack 3D HCl Pre Workout USP Labsја носи вашата издржливост на сосема ново ниво.
Jack 3D HCl Pre Workout USP Labs за инхибиција на апетитот
Jack 3D HCl Pre Workout USP Labs за огромно и максимално засилување на енергијата
Jack 3D HCl Pre Workout USP Labs е високо дозиран засилувач за тренинг
Jack 3D HCl Pre Workout USP Labs за продолжување на вашите дишни патишта
Jack 3D HCl Pre Workout USP Labs е општо долготрајно подобрување на перформансите
Jack 3D HCl Pre Workout USP Labs за зголемен метаболизам
Jack 3D HCl Pre Workout USP Labs го зајакнува вашиот имунолошки систем
Jack3D Pre Workout во оригинална формула за возраст со DMAA и HCL
Џек 3D HCl пред вежбање USP Labs Дозирање:
Како додаток во исхраната, измешајте 1 ултра-концентрирана топка Jack 3D HCl Pre Workout USP Labs (5,5 грама) со 4-8 унци ладна вода и консумирајте 30-45 минути пред да започнете со активност. Во никој случај не треба да се надминува почетната доза Jack 3D HCl Pre Workout USP Labs Pre Workout Booster или да се игнорираат предупредувањата на ова шише.

Jack3D Original DMAA

Scroll to Top