,

Creatine Monohydrate

1,400ден

Creatine Monohydrate
300 gr.
100% креатин монохидрат (без ароматизирање) – содржи прехранбени производи наменети да ги задоволат трошоците за интензивен мускулен напор особено за спортистите.

Креатинот во минимална дневна доза од 3 g е научно докажано дека ги зголемува физичките перформанси во последователен наплив на краткорочни вежби со висок интензитет, како што се тренинзи со тегови и интервален кардио. Поволниот ефект се добива со дневен внес од 3 g креатин.

Состав: 100% креатин монохидрат

Creatine Monohydrate Makedonija

8 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , Ознака:

Creatine Monohydrate
300 gr.
100% креатин монохидрат (без ароматизирање) – содржи прехранбени производи наменети да ги задоволат трошоците за интензивен мускулен напор особено за спортистите.

Креатинот во минимална дневна доза од 3 g е научно докажано дека ги зголемува физичките перформанси во последователен наплив на краткорочни вежби со висок интензитет, како што се тренинзи со тегови и интервален кардио. Поволниот ефект се добива со дневен внес од 3 g креатин.

Состав: 100% креатин монохидрат

Creatine Monohydrate Makedonija

Scroll to Top