, ,

Underground Creatine Nitrate 200gr

2,800ден

Underground Creatine Nitrate 200gr

Креатин нитрат е вид на креатин кој врзува молекула на креатин заедно со молекула на нитрат. Ова ја прави дозата што треба да ја земате дневно помала во споредба со другите форми на креатин, истовремено обезбедувајќи ви го посакуваниот ефект.

Придобивките од креатин нитрат вклучуваат:

Подобрена излезна моќност (за тренинзи со висок интензитет)

Тоа помага да се зголеми силата

Помага да се изгради чиста мускулна маса

Обезбедува подобрен проток на кислород

Ја подобрува способноста за тренирање со висок интензитет.

Дозирање: Земете 2 g (4 топки) во 250 ml вода, 30 минути пред тренинг.

*Пакувањето содржи 1 топка од 0,5 грама.

Creatine Nitrate Makedonija

16 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Underground Creatine Nitrate 200gr

Креатин нитрат е вид на креатин кој врзува молекула на креатин заедно со молекула на нитрат. Ова ја прави дозата што треба да ја земате дневно помала во споредба со другите форми на креатин, истовремено обезбедувајќи ви го посакуваниот ефект.

Придобивките од креатин нитрат вклучуваат:

Подобрена излезна моќност (за тренинзи со висок интензитет)

Тоа помага да се зголеми силата

Помага да се изгради чиста мускулна маса

Обезбедува подобрен проток на кислород

Ја подобрува способноста за тренирање со висок интензитет.

Дозирање: Земете 2 g (4 топки) во 250 ml вода, 30 минути пред тренинг.

*Пакувањето содржи 1 топка од 0,5 грама.

Creatine Nitrate Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top