, ,

MuscleTech Cell Tech (2.27 kg) New Formula

3,800ден

MuscleTech Cell Tech (2.27 kg) New Formula

CELL-TECH ја содржи револуционерната формула на креатин. Веднаш по внесувањето на CELL-TECH почнува да делува и во подполност да ги исполни вашите мускули со креатински матрикс. Со неговата употреба ќе добиете 3,2 кг. за само 7 дена и клинички е докажано дека оваа формула има 26 пати посилно делување одколку обичниот креатин.

CELL-TECH ја содржи револуционерната формула на креатин. Веднаш по внесувањето на CELL-TECH почнува да делува и во подполност да ги исполни вашите мускули со креатински матрикс. Со неговата употреба ќе добиете 3,2 кг. за само 7 дена и клинички е докажано дека оваа формула има 26 пати посилно делување одколку обичниот креатин.
CELL-TECH го надминува недостатокот на растворливост на обичниот креатин бидејќи содржи честички со димензии кои се одликуваат со исклучиво висока биорасположивост, со која се обезбедува многу побрзо снабдување на мускулите со креатин.

CELL-TECH е зголемена креатининска формула за сите оние кои сакаат да добијат мускулна маса и брз прилив на сила

CELL-TECH исто така, содржи Lipoic-Tech™ – 200 мг. алфа липоична киселина, потоа две специјално формулирани мешавини кои значително допринесуваат за зголемување на мускулниот раст, а тоа се Osmodrol ™ и Insulodrive ™. Osmodrol ™ е специфичен волумизер на мускулните клетки, формулирани за да се максимизира внесувањето на хранливи материи и хидратација на мускулните клетки, додека Insulodrive ™ е формулиран за максимално лачење на инсулин, со цел да се зголеми креатинскиот внес.

Употреба: Земете 1 топка Cell-Tech? со 0.2л вода веднаш по тренингот. Ако не тренирате тој ден, послужете го наутро кога ќе се разбудите.
За подобри резултати: Земете 2 топки Cell-Tech? со 0.4 л. вода веднаш по тренингот. Ако не тренирате тој ден, земете 2 топки наутро кога ќе се разбудите. За најдобри резултати: За првите 7 дена (фаза на вчитување): Земете 2 топки Cell-Tech? со 0.4 л вода наутро кога ќе се разбудите и 2 топки со 0.4 л. вода веднаш по тренингот. Ако не тренирате тој ден, земете 2 топки со 0.4 л. вода наутро кога ќе се разбудите и 2 топки со 0.4 л. вода подоцна во текот на денот. Фаза на одржување: Земете 2 топки Cell-Tech? со 0.4 л. вода веднаш по тренингот. Ако не тренирате тој ден, земете 2 топки со 0.4 л. вода наутро кога ќе се разбудите.

11 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , , Ознака:

MuscleTech Cell Tech (2.27 kg) New Formula

CELL-TECH ја содржи револуционерната формула на креатин. Веднаш по внесувањето на CELL-TECH почнува да делува и во подполност да ги исполни вашите мускули со креатински матрикс. Со неговата употреба ќе добиете 3,2 кг. за само 7 дена и клинички е докажано дека оваа формула има 26 пати посилно делување одколку обичниот креатин.

CELL-TECH ја содржи револуционерната формула на креатин. Веднаш по внесувањето на CELL-TECH почнува да делува и во подполност да ги исполни вашите мускули со креатински матрикс. Со неговата употреба ќе добиете 3,2 кг. за само 7 дена и клинички е докажано дека оваа формула има 26 пати посилно делување одколку обичниот креатин.
CELL-TECH го надминува недостатокот на растворливост на обичниот креатин бидејќи содржи честички со димензии кои се одликуваат со исклучиво висока биорасположивост, со која се обезбедува многу побрзо снабдување на мускулите со креатин.

CELL-TECH е зголемена креатининска формула за сите оние кои сакаат да добијат мускулна маса и брз прилив на сила

CELL-TECH исто така, содржи Lipoic-Tech™ – 200 мг. алфа липоична киселина, потоа две специјално формулирани мешавини кои значително допринесуваат за зголемување на мускулниот раст, а тоа се Osmodrol ™ и Insulodrive ™. Osmodrol ™ е специфичен волумизер на мускулните клетки, формулирани за да се максимизира внесувањето на хранливи материи и хидратација на мускулните клетки, додека Insulodrive ™ е формулиран за максимално лачење на инсулин, со цел да се зголеми креатинскиот внес.

Употреба: Земете 1 топка Cell-Tech? со 0.2л вода веднаш по тренингот. Ако не тренирате тој ден, послужете го наутро кога ќе се разбудите.
За подобри резултати: Земете 2 топки Cell-Tech? со 0.4 л. вода веднаш по тренингот. Ако не тренирате тој ден, земете 2 топки наутро кога ќе се разбудите. За најдобри резултати: За првите 7 дена (фаза на вчитување): Земете 2 топки Cell-Tech? со 0.4 л вода наутро кога ќе се разбудите и 2 топки со 0.4 л. вода веднаш по тренингот. Ако не тренирате тој ден, земете 2 топки со 0.4 л. вода наутро кога ќе се разбудите и 2 топки со 0.4 л. вода подоцна во текот на денот. Фаза на одржување: Земете 2 топки Cell-Tech? со 0.4 л. вода веднаш по тренингот. Ако не тренирате тој ден, земете 2 топки со 0.4 л. вода наутро кога ќе се разбудите.

Scroll to Top