TURKESTERONE NAUGHTY BOY

2,800ден

TURKESTERONE NAUGHTY BOY THE TURK 60 VEGGIE CAPS

Турк® – природен градител на мускулите.

Туркестерон 500 mg – Туркестерон е екдистероид кој е стероид кој се наоѓа во растенијата. Туркестеронот е споредуван во неговата ефикасност со анаболни стероиди, но нема ниту еден од андрогените несакани ефекти. Туркестеронот се смета за „Natty“ и не е забранет од WADA.

Категорија Ознака:

TURKESTERONE NAUGHTY BOY THE TURK 60 VEGGIE CAPS

Турк® – природен градител на мускулите.

Туркестерон 500 mg – Туркестерон е екдистероид кој е стероид кој се наоѓа во растенијата. Туркестеронот е споредуван во неговата ефикасност со анаболни стероиди, но нема ниту еден од андрогените несакани ефекти. Туркестеронот се смета за „Natty“ и не е забранет од WADA.

BioPerine® 10mg – Турк® содржи 10mg патентиран екстракт BioPerine. Утврдено е дека BioPerine ја подобрува апсорпцијата на хранливи материи за најмалку 30%.

Предложена употреба
Како додаток во исхраната земете 2 капсули со оброкот пред вежбање. Во деновите без тренинзи земете 2 капсули со појадок или вечера. Turk® е многу ефикасен за PCT, одржувајќи ја мускулната маса и сила. Не ја надминувајте препорачаната доза.

TURKESTERONE NAUGHTY BOY THE TURK

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top