нема на залиха

Longjack Tongkat Ali

1,500ден

Longjack Tongkat Ali

МНОГУ ИМИЊА, МНОГУ БЕНЕФИЦИИ
Longjack, tongkat ali, Eurycoma longifolia, pasak bumi, малајски женшен или кое било од најмалку десетина други имиња – како и да го наречете ова посакувано растение кое потекнува од Индокина, Борнео и Суматра, пријавените придобивки од неговата традиционална употреба се многу.

Додека лонгџек се собираше стотици години од различни култури во Југоисточна Азија за поддршка на различни здравствени цели, можеби најчестата апликација беше насочена кон подобрување на машката виталност.

Longjack е цветно растение, но се верува дека соединенијата извлечени од коренот ги даваат најмоќните ефекти. Расте популарноста особено во последниве години, лонгџек стана главен дел од режимите на мажественост низ целиот свет.

500 mg од ова моќно природно соединение се испорачуваат во секоја доза, заедно со BioPerine® и селен за да помогнат во подобрувањето на апсорпцијата и перформансите.

ФУНДАМЕНТАЛНО РЕГИРАЊЕ
Сите формули на Force Factor® Fundamentals беа дизајнирани да се спојат заедно, како и со кој било друг додаток во нашата целосна линија на премиум нутриционистички производи.

ОСЛОБОДЕТЕ ГО ВАШИОТ ПОТЕНЦИЈАЛ®
Основните градбени блокови на супериорното здравје и благосостојба се состојки кои даваат исклучителни придобивки – моќни соединенија земени сами или во комбинација што поттикнуваат врвна исхрана и ни помагаат да водиме поисполнет живот.

Без разлика дали се однесува на одредена загриженост, таргетирање на одреден дефицит или засилување на постоечки атрибут, секоја формула на Force Factor® Fundamentals беше развиена користејќи ги истите строги стандарди и праг за научна валидност како нашите сеопфатни додатоци за перформанси.

Потврдените дози на клучните состојки се споени со BioPerine® и селен за оптимална апсорпција и ефикасност. Овие фокусирани комбинации на состојки работат брзо и доследно за да дадат моќни резултати, давајќи ви токму она што го сакате и ништо од она што не го сакате.

Секоја формула на Fundamentals беше намерно дизајнирана да се спои со целосната линија на премиум додатоци на Force Factor, помагајќи ви да се справите со вашите цели и целосно да го ослободите вашиот потенцијал®.

Земете 1 капсула дневно со оброк.

Longjack Tongkat Ali Makedonija

Категорија

Longjack Tongkat Ali

МНОГУ ИМИЊА, МНОГУ БЕНЕФИЦИИ
Longjack, tongkat ali, Eurycoma longifolia, pasak bumi, малајски женшен или кое било од најмалку десетина други имиња – како и да го наречете ова посакувано растение кое потекнува од Индокина, Борнео и Суматра, пријавените придобивки од неговата традиционална употреба се многу.

Додека лонгџек се собираше стотици години од различни култури во Југоисточна Азија за поддршка на различни здравствени цели, можеби најчестата апликација беше насочена кон подобрување на машката виталност.

Longjack е цветно растение, но се верува дека соединенијата извлечени од коренот ги даваат најмоќните ефекти. Расте популарноста особено во последниве години, лонгџек стана главен дел од режимите на мажественост низ целиот свет.

500 mg од ова моќно природно соединение се испорачуваат во секоја доза, заедно со BioPerine® и селен за да помогнат во подобрувањето на апсорпцијата и перформансите.

ФУНДАМЕНТАЛНО РЕГИРАЊЕ
Сите формули на Force Factor® Fundamentals беа дизајнирани да се спојат заедно, како и со кој било друг додаток во нашата целосна линија на премиум нутриционистички производи.

ОСЛОБОДЕТЕ ГО ВАШИОТ ПОТЕНЦИЈАЛ®
Основните градбени блокови на супериорното здравје и благосостојба се состојки кои даваат исклучителни придобивки – моќни соединенија земени сами или во комбинација што поттикнуваат врвна исхрана и ни помагаат да водиме поисполнет живот.

Без разлика дали се однесува на одредена загриженост, таргетирање на одреден дефицит или засилување на постоечки атрибут, секоја формула на Force Factor® Fundamentals беше развиена користејќи ги истите строги стандарди и праг за научна валидност како нашите сеопфатни додатоци за перформанси.

Потврдените дози на клучните состојки се споени со BioPerine® и селен за оптимална апсорпција и ефикасност. Овие фокусирани комбинации на состојки работат брзо и доследно за да дадат моќни резултати, давајќи ви токму она што го сакате и ништо од она што не го сакате.

Секоја формула на Fundamentals беше намерно дизајнирана да се спои со целосната линија на премиум додатоци на Force Factor, помагајќи ви да се справите со вашите цели и целосно да го ослободите вашиот потенцијал®.

Земете 1 капсула дневно со оброк.

Longjack Tongkat Ali Makedonija

Scroll to Top