Warrior Turkesterone

1,800ден

Warrior Turkesterone е моќен и 100% природен екдистероид кој се добива од растението Ajuga Turkestanica. Многу е популарен за оние кои се заинтересирани за сериозни тренинзи за сила и мускулен развој. Овој производ е сериозно силна алатка што треба да ја имате во вашиот арсенал на додатоци! Сериозно силен производ.

Состојки

500 mg Ajuga Turkestanica 10:1 (со дава 50 mg туркестерон)

Други состојки:

Хидроксипропилметилцелулоза, магнезиум стеарат, силициум диоксид

Препорачана употреба:
Препорачуваме да започнете со 1 капсула дневно работејќи до 3 капсули дневно врз основа на посакуваните резултати. Не препорачуваме надминување на 6 капсули на ден.

Warrior Turkesterone Makedonija

Категорија

Warrior Turkesterone е моќен и 100% природен екдистероид кој се добива од растението Ajuga Turkestanica. Многу е популарен за оние кои се заинтересирани за сериозни тренинзи за сила и мускулен развој. Овој производ е сериозно силна алатка што треба да ја имате во вашиот арсенал на додатоци! Сериозно силен производ.

Состојки

500 mg Ajuga Turkestanica 10:1 (со дава 50 mg туркестерон)

Други состојки:

Хидроксипропилметилцелулоза, магнезиум стеарат, силициум диоксид

Препорачана употреба:
Препорачуваме да започнете со 1 капсула дневно работејќи до 3 капсули дневно врз основа на посакуваните резултати. Не препорачуваме надминување на 6 капсули на ден.

Warrior Turkesterone Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top