нема на залиха

Ronnie Coleman Creatine XS

1,400ден

Ronnie Coleman Creatine XS
120Serv.-300G

Опис
Рони Колман Креатин XS
Силна доза на креатин со потписот на познатата ѕвезда Рони Колман за подобра сила и посилни мускули.

За производот:
Тоа е додаток на креатин монохидрат кој се состои од најчиста форма на креатин за да ја зголеми силата и големината на вашите мускули, а исто така помага во промовирање на закрепнувањето, бидејќи припаѓа на серијата со потпис на познатата ѕвезда Рони Колман, Рони Колман Creatine XS ќе помогне во давањето најдобри резултати и обликување на вашите мускули во најсилната форма досега и помага во генерирање на АТП клетки кои се одговорни за моќта на вашето тело и мускули, а исто така помага во одржување на флуидноста на вашите мускули за да се спречи сушење на мускулите што може да доведе до различни повреди .

Категорија Ознака:

Ronnie Coleman Creatine XS
120Serv.-300G

Опис
Рони Колман Креатин XS
Силна доза на креатин со потписот на познатата ѕвезда Рони Колман за подобра сила и посилни мускули.

За производот:
Тоа е додаток на креатин монохидрат кој се состои од најчиста форма на креатин за да ја зголеми силата и големината на вашите мускули, а исто така помага во промовирање на закрепнувањето, бидејќи припаѓа на серијата со потпис на познатата ѕвезда Рони Колман, Рони Колман Creatine XS ќе помогне во давањето најдобри резултати и обликување на вашите мускули во најсилната форма досега и помага во генерирање на АТП клетки кои се одговорни за моќта на вашето тело и мускули, а исто така помага во одржување на флуидноста на вашите мускули за да се спречи сушење на мускулите што може да доведе до различни повреди .

Придобивки:
– ќе го поддржи производството на вашите мускули на АТП-клетки кои се главниот снабдувач на моќ на вашите мускули и помагаат во зголемување на силата на вашето тело, за да ви помогнат да ги играте вашите најдобри тренинзи со најдобри перформанси што ги имате.

– креатинот е еден од најуспешните суплементи кој ја докажал својата вредност во помагањето на вашите мускули да растат, да ја зголемат нивната големина и да ги добијат најдобрите перформанси преку вашите тренинзи.

– Различни истражувачи претпоставуваат дека користењето креирање со урамнотежена исхрана и вежбање ќе создаде најдобра средина за вашите мускули да растат и зајакнат со текот на времето и ќе можат побрзо да се опорават.

– само креатин, нема да најдете никакви непотребни состојки во неговата формула, само чиста порција креатин монохидрат.

Влијае на:
Телото ги дели АТП-клетките за да генерира енергија, а потоа АТП се претвора во АДП-клетки, а тука доаѓа креатинот и почнува да работи, бидејќи ќе помине низ мускулите и ќе почне да ги регенерира АТП-клетките и да ги конвертира АДП-клетките назад во АТП за да се одржи моќта на мускулите и да се чуваат безбедни, а исто така и создавањето помага во генерирање на повеќе АТП-клетки за да се прошират способностите на вашите мускули и преку тренинзи, ова ќе доведе до подобрување на капацитетот за вежбање и способност за кревање повеќе тежини.

Кој може да користи
Секој кој е на возраст над 18 години и редовно вежба и сака да ја зголеми својата сила и да добие слаби мускули со брзи мускулни перформанси, а исто така ќе ви помогне ако сакате да ги зголемите вашите перформанси преку вежбање и да ја одржите флуидноста на вашите мускули.

Меѓутоа, ако се соочувате со каква било медицинска состојба, мора да се консултирате со вашиот лекар пред да почнете да го користите.

Насоки за употреба
Додадете 1 топка (5 g) Ronnie Coleman Creatine XS во 250 ml вода или вашиот омилен пијалок, за најдобри резултати консумирајте ги пред и после тренингот.

Мора да одржувате голема потрошувачка на вода додека користите креатин за да ги обезбедите максималните придобивки и да го одржувате вашето тело здраво.

Совет на Рони Колман за спортистите: започнете ги првите 5 дена со 1 топка преку 4 пати на ден за да постигнете висок внес на креатин и следете го со обичниот внес во текот на денот.

Дополнителни факти
Големина на порција: 1/2 Опсег (2,5 грама)
Услуга по контејнер: 120
Креатин монохидрат 2,5 гр

Ronnie Coleman Creatine XS Makedonija

Scroll to Top