Naughty Boy T-K-1 (TongKat Ali 1200mg)

1,800ден

Naughty Boy T-K-1 (TongKat Ali 1200mg)

Што е Tongkat Ali!!!
60 капсули
1 ка. = 600 мг

МНОГУ ИМИЊА, МНОГУ БЕНЕФИЦИИ
Longjack, tongkat ali, Eurycoma longifolia, pasak bumi, малајски женшен или кое било од најмалку десетина други имиња – како и да го наречете ова посакувано растение кое потекнува од Индокина, Борнео и Суматра, пријавените придобивки од неговата традиционална употреба се многу.

6 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Naughty Boy T-K-1 (TongKat Ali 1200mg)

Што е Tongkat Ali!!!
60 капсули
1 ка. = 600 мг

МНОГУ ИМИЊА, МНОГУ БЕНЕФИЦИИ
Longjack, tongkat ali, Eurycoma longifolia, pasak bumi, малајски женшен или кое било од најмалку десетина други имиња – како и да го наречете ова посакувано растение кое потекнува од Индокина, Борнео и Суматра, пријавените придобивки од неговата традиционална употреба се многу.

Додека лонгџек се собираше стотици години од различни култури во Југоисточна Азија за поддршка на различни здравствени цели, можеби најчестата апликација беше насочена кон подобрување на машката виталност.

Longjack е цветно растение, но се верува дека соединенијата извлечени од коренот ги даваат најмоќните ефекти. Расте популарноста особено во последниве години, лонгџек стана главен дел од режимите на мажественост низ целиот свет.

600 mg од ова моќно природно соединение се испорачуваат во секоја доза

ОСЛОБОДЕТЕ ГО ВАШИОТ ПОТЕНЦИЈАЛ
Основните градбени блокови на супериорното здравје и благосостојба се состојки кои даваат исклучителни придобивки – моќни соединенија земени сами или во комбинација што поттикнуваат врвна исхрана и ни помагаат да водиме поисполнет живот.

Потврдените дози на клучните состојки се споени со BioPerine® и селен за оптимална апсорпција и ефикасност. Овие фокусирани комбинации на состојки работат брзо и доследно за да дадат моќни резултати, давајќи ви токму она што го сакате и ништо од она што не го сакате.

Земете 1-2 капсула дневно со оброк.

Tongkat Ali Makedonija

Scroll to Top