, , ,

Mutant Mind FK

3,200ден

Mutant Mind FK
MIND FK™ е смело, ново, ноотропно искуство за вежбање. Ова копиле поддржано од науката го носи бавниот „фокус на состојбата на проток“ кој е потребен за да се поттикне неуспехот во минатото и да се добијат повеќе повторувања.*

17 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Mutant Mind FK
MIND FK™ е смело, ново, ноотропно искуство за вежбање. Ова копиле поддржано од науката го носи бавниот „фокус на состојбата на проток“ кој е потребен за да се поттикне неуспехот во минатото и да се добијат повеќе повторувања.*

ЦЕЛОСНО ДОЗИРАНО. ПОДДРЖАН ОД НАУКАТА. ФОРМУЛАЦИЈА S-TIER
ЗОШТО ГО СОЗДАВМЕ MIND FK™
Ако тренирате со силна врска „ум-мускулите“, можете да ги надминете вашите ментални ограничувања и да стимулирате повеќе мускулен раст. Ова е неспорно.

ФУНКЦИОНИРА
Зошто? Бидејќи е формулиран со следната еволуција на кофеинот, Enfinity® Paraxanthine, и лошата серија на 7 други клинички проучени состојки со врвна технологија. Сепак, ефективни, клинички проучени состојки не значат ш*т ако се само „комерцијална“ (ох, толку супертајна) мешавина од пикси исчистена прашина само за да се стави во списокот со состојки.

Нашата „мешавина за целосно обелоденување“ гарантира дека активните состојки во MUTANT® MIND FK™ се на максимално ефикасни нивоа, за да можете да „се фокусирате“ и да го уништите вашиот тренинг. За повеќето луѓе, ќе го почувствувате ударот за околу 15 минути, а искуството може да трае и до 5 часа!*

MUTANT® MIND FK™ е нова мутација која еволуирала над онаа од типичните пред тренинг. Не е недоволно дозирана, неефективна и не е засилена со куп евтин кофеин.

ЗАЈАКНЕТЕ ГО УМОТ; ТЕЛОТО ЌЕ СЛЕДЕ.
ДА ЈА ПОГЛЕДНЕМЕ НАУКАТА
ПОДДРШЕН КОГНИТИВЕН ФОКУС
ENFINITY® PARAXANTHIN – CAFFEINE EVOLVED™: 2OOMG

Што е Enfinity® Paraxanthine? Во основа, кофеинот мутирал во совршена форма. Оваа патентирана и клинички проучена состојка го изолира параксантинот, најкорисниот и најчист метаболит на кофеинот од другите метаболити на кофеинот, често одговорни за негативните несакани ефекти на кофеинот, како што се несреќите, тоа „испукано чувство“ и анксиозност. Резултатот е зголемен ментален фокус, јасност, чиста енергија, време на реакција, расположение и севкупно чувство на благосостојба.*

„МОЗОК МЕШИНА“
КОЛИН ДВО АКЦИЈА: 1 ГРАМ

Холинот што го засилува умот е суштинска хранлива материја за која треба повеќе да се зборува, имајќи предвид колку е неопходно за оптимална когнитивна функција, целокупно здравје на мозокот и многу клучни функции во телото. MIND FK™ содржи холин од два извора, вклучувајќи го и VitaCholine®, наполнет и патентиран холин. MIND FK™ обезбедува импресивна комбинација од 1000 mg од 2 извори на холин специјално дизајнирани да ве внесат во основната количина на оваа клучна невро-хранлива состојка. Ова е неверојатно епско, имајќи предвид дека повеќето луѓе не консумираат ни приближно до препорачаната дневна вредност на холин, а консумирањето доволно преку храна може да биде повеќе од предизвик.*
NOOTROPIC MEGA COMBO
ТИРОЗИН + ТАУРИН: 6 ГРАМА

Зголемете ја менталната јасност и енергија со моќната ноотропна комбинација на тирозин + таурин. Подигнете ги когнитивните перформанси за максимална продуктивност и фокус. И проверете ја дозата на двете – без кратенки, бидејќи овие 2 аминокиселини во слободна форма во ОВИЕ дози и ќе ви го ослободат умот – цели 6000 mg комбинирани – речиси никогаш не сте виделе…до сега!*

ТЕК НА КРВТА И УМОТ
НИТРОСИГИН

Се покажа дека нитросигин го подобрува протокот на крв, овозможувајќи подобрени физички перформанси и когнитивна функција. Може да почувствувате зголемена ментална јасност и физичка издржливост. Затоа, бидете подготвени за неверојатно. Екстра кул работа за чувството на проток на крв во умот и телото е тоа што започнува за само 15 минути и може да трае дури 5 часа!*

УШТЕ 7 ГРАМИ БАДАСЕРИЈА
Други клинички проучени состојки пред тренинг, вклучувајќи 100% ЧИСТ Л-цитрулин и бета-аланин (плус малку повеќе), ги заокружуваат когнитивните ноотропни придобивки од MUTANT MIND FK™. Овие дополнителни состојки функционираат синергетски со другите когнитивни ноотропни состојки во MIND FK™ (како што се мега комбо тирозин и таурин, холин со двојна акција, целосно дозиран 1500 mg Nitrosigine®) за подобрување на целокупната когнитивна функција, будност и расположение. Идеален за врската ум-тело што ви е потребна за да ги уништите вашите тренинзи.*
МЕША НА ФИЗИЧКИ ПЕРФОРМАНСИ
Моќната мешавина на клинички проучени состојки ви помага да ги забрзате вашите тренинзи. Добијте сила, издржливост, издржливост, пумпи и енергија на следното ниво. Комбиниравме состојки кои се научно проучувани и доверливи со години, како што се ефикасни дози на Л-ЦИТРУЛИН И БЕТА-АЛАНИН.*

Scroll to Top