,

C4 RIPPED

1,600ден

 

C4 Ripped
30 Дози

Кога сакате да ги стопите мастите без да изгубите од мускулната маса, потребна ви е trifecta диета, соодветна тренинг програм и вистинскиот суплемент C4 RIPPED како дополнување.

Топење на масти, НЕ на мускулите. C4 RIPPED е комбинација која наменета за пред-тренинг, кој ослободува експлозивна енергија и специфични состојки за да ги стопите вашите масти.

– C4 RIPPED НЕ Содржи креатин.

Креатинот е од суштинско значење кога сакате да добиете поголема мускулна маса. Се обезбедува енергија за за време на тренингот и помага во добивање на мускулна маса. Но, кога сакате да се намалат масните наслаги, креатинот не е секогаш идеален.
C4 е вашата формула доколку сакате производ без креатин. Оваа формула е наменета за одлично согорување на мастите, со искористување на моќта на Л-Карнитинот, екстракт од зелено кафе, екстракт од Capsimax® Cayenne овошје и екстракт од Coleus forskohlii корен.

– L-карнитин е амино киселина која игра важна улога во транспортот на масни киселини за производство на енергија.
– Екстракт од зелено кафе го поддржува метаболизмот на мастите на вашето тело.
– Екстракт од Capsimax® Cayenne овошје помага во одржување на липолизата и помага да ги активира мастите за производство на енергија.
– Екстракт од Coleus forskohlii корен ја подобрува способноста на телото да не доаѓа до повторно натрупување на масти.

C4 RIPPED содржи слична енергетска мешавина како класичниот C4, со клучните состојки за енергија за да ви помогне во вашите најинтензивни тренинзи.

Употреба:
Промешајте 1 мерица во 300мл. вода или џус и конзумирајте ја околу 20-30 мин. пред тренинг.

C4 Ripped MAKEDONIJA

19 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории ,

 

C4 Ripped
30 Дози

Кога сакате да ги стопите мастите без да изгубите од мускулната маса, потребна ви е trifecta диета, соодветна тренинг програм и вистинскиот суплемент C4 RIPPED како дополнување.

Топење на масти, НЕ на мускулите. C4 RIPPED е комбинација која наменета за пред-тренинг, кој ослободува експлозивна енергија и специфични состојки за да ги стопите вашите масти.

– C4 RIPPED НЕ Содржи креатин.

Креатинот е од суштинско значење кога сакате да добиете поголема мускулна маса. Се обезбедува енергија за за време на тренингот и помага во добивање на мускулна маса. Но, кога сакате да се намалат масните наслаги, креатинот не е секогаш идеален.
C4 е вашата формула доколку сакате производ без креатин. Оваа формула е наменета за одлично согорување на мастите, со искористување на моќта на Л-Карнитинот, екстракт од зелено кафе, екстракт од Capsimax® Cayenne овошје и екстракт од Coleus forskohlii корен.

– L-карнитин е амино киселина која игра важна улога во транспортот на масни киселини за производство на енергија.
– Екстракт од зелено кафе го поддржува метаболизмот на мастите на вашето тело.
– Екстракт од Capsimax® Cayenne овошје помага во одржување на липолизата и помага да ги активира мастите за производство на енергија.
– Екстракт од Coleus forskohlii корен ја подобрува способноста на телото да не доаѓа до повторно натрупување на масти.

C4 RIPPED содржи слична енергетска мешавина како класичниот C4, со клучните состојки за енергија за да ви помогне во вашите најинтензивни тренинзи.

Употреба:
Промешајте 1 мерица во 300мл. вода или џус и конзумирајте ја околу 20-30 мин. пред тренинг.

C4 Ripped MAKEDONIJA

Scroll to Top