нема на залиха
,

Mass-Tech Elite

3,800ден

Mass-Tech Elite

3.18 kg

80 g ПРОТЕИНИ

Протеините се неопходни за градење мускулна маса. Високата премиум доза на протеини гарантира дека ќе ги зачувате мускулите изградени во и надвор од салата.

Mass-Tech Elite

3.18 kg

80 g ПРОТЕИНИ

Протеините се неопходни за градење мускулна маса. Високата премиум доза на протеини гарантира дека ќе ги зачувате мускулите изградени во и надвор од салата.

3 g КРЕАТИН

Креатинот се наоѓа природно во мускулните клетки и им помага на вашите мускули да произведуваат енергија за време на кревање тешки предмети, што доведува до зголемување на големината и силата на мускулите.

17 g BCAAS

Градежните блокови за поддршка на брзо закрепнување. Со BCAA како основа, ќе го подобрите времето за опоравување после тренинг

1.000 КАЛОРИИ

Ние користиме прецизен, сооднос на јаглехидрати-протеин густ со хранливи материи за подобри придобивки во големината и силата.

ЗОШТО ДА СЕ ПРЕЗЕМАТЕ MASS-TECH® ELITE?

ПОВЕЌЕ ПРОТЕИНИ ПО ПОРЦИЈА ОД ДРУГИТЕ КОЈА СОБИВААТ ТЕЖИНА

Mass-Tech® Elite содржи повеќе протеини по порција од конкурентите, со 80 g повеќефазен протеин кога се меша со 2 чаши обезмастено млеко.

ПОДОБРЕН СО КЛИНИЧКИ ДОКАЖАН КРЕАТИН

Секоја калорична порција е засилена со огромна, ултра-чиста доза од 10 g од најпроучената форма на креатин за уште подобри придобивки во мускулите и силата.

СОСТОЈКИ СО ХРАНЛИВИ СОСТОЈКИ ЗА ГРАДЕЊЕ НА МУСКЕЛОСТА

Чисто е и едноставно. Обезбедува подобри калории и поголеми резултати од другите добивачи на маса, со макроата што треба да ги спакувате со квалитетна маса. На крајот на краиштата, она што е внатре е важно.

МАКСИМИЗИРАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ ДОБИВКИ СО ПОДОБРА АПСОРПЦИЈА НА АМИНО

Се одликува со ProHydrolase®, дизајниран да ги максимизира придобивките од протеините и да му помогне на телото со 20% подобра апсорпција на есенцијалните амино киселини за градење мускули и подобрување на обновувањето на мускулите.

СУПЕРИОРЕН, СОБИВАЧ НА МАСИ КОЈ ЈА ЗДОБИВА СИЛАТА

Mass-Tech® Elite обезбедува протеини со висока биолошка вредност и чисти калории, јаглехидрати и креатин што ви се потребни за да ги соберете, спакувате и да ја зголемите својата сила.

НУТРИЕНТИ И КАЛОРИИ

Кога вашите мускули постојано се снабдуваат со премиум горивото што го бараат, ќе доживеете напредок во силата што некогаш изгледаше недостижна.

ПОДДРЖАНО НА НАУКАТА И ИСТРАЖУВАЊЕТО

Програмерите на производите на MuscleTech® го дизајнираа овој напреден засилувач на мускулна маса за оние кои сакаат да постигнат зголемување на масата на следното ниво, се во фаза на зголемување или сакаат да ги пробијат нивните висорамнини.

MuscleTech Mass-Tech Elite Makedonija

Scroll to Top