, ,

Black Onyx Shatter

1,500ден

Black Onyx Shatter Pumped8 Preworkout
20 дози

Овој моќен нестимулирачки(без кофеин) Преворкаут е дизајниран за посилни мускулни пумпи и васкуларност. Shatter ™ Pumped8 Black Onyx® е единствениот Преворкаут со 4 клинички дозирани состојки во една топка за моментално влијание!

Зголемувањето на азотен оксид е од суштинско значење за активирање на мускулни пумпи и васкуларизација. Ова е причината зошто Shatter ™ Pumped8 Black Onyx® е исполнет со моќни дози на клучни состојки за зајакнување на NO. Клучната состојка VasoShock-XR™ ја обезбедува пумпата со најдолготрајност. Најдобриот дел? Тој е ексклузивен за MuscleTech®, што значи дека нема да го најдете на друго место.

Дополнително, постои ексклузивна мешавина Spectra™ од 29 состојки од растително потекло, научно докажано во посебна истражувачка студија за подобрување на концентрацијата на биорасположивото NO во крвта за 64% во споредба со плацебо.

Со својата најсовремена формула, Shatter ™ Pumped8 Black Onyx® ќе ве натера да искусите екстремни и продолжени мускулни пумпи.

Black Onyx Shatter Pumped8 Preworkout Makedonija

2 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Black Onyx Shatter Pumped8 Preworkout
20 дози

Овој моќен нестимулирачки(без кофеин) Преворкаут е дизајниран за посилни мускулни пумпи и васкуларност. Shatter ™ Pumped8 Black Onyx® е единствениот Преворкаут со 4 клинички дозирани состојки во една топка за моментално влијание!

Зголемувањето на азотен оксид е од суштинско значење за активирање на мускулни пумпи и васкуларизација. Ова е причината зошто Shatter ™ Pumped8 Black Onyx® е исполнет со моќни дози на клучни состојки за зајакнување на NO. Клучната состојка VasoShock-XR™ ја обезбедува пумпата со најдолготрајност. Најдобриот дел? Тој е ексклузивен за MuscleTech®, што значи дека нема да го најдете на друго место.

Дополнително, постои ексклузивна мешавина Spectra™ од 29 состојки од растително потекло, научно докажано во посебна истражувачка студија за подобрување на концентрацијата на биорасположивото NO во крвта за 64% во споредба со плацебо.

Со својата најсовремена формула, Shatter ™ Pumped8 Black Onyx® ќе ве натера да искусите екстремни и продолжени мускулни пумпи.

Black Onyx Shatter Pumped8 Preworkout Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top