Jack3d

2,000ден

Jack3d Preworkout CNS Stimulant 45 Дози (248 гр.)

Jack3d CNS Stimulant Preworkout Formula – е производ за пред тренинг, најновата формула од USPLABS. Од како беше забранета ДМАА состојката, истражувачкиот тим на USPLABS креираат нова и подобрена формула, за да ги задоволат потребите на лојалните фанови. Со што постигнуваат невероватен успех на пазарот.

БЕНЕФИТИ:
– Ја зголемува мускулната сила,
– Го зголемува менталните перформанси, острина и фокус,
– Максимално ја зголемува енергија преку АТП.

Состав: Caffeine 135mg, Vitamin C 50mg, Creatine Monohydrate Anhydrous, Arginine Nitrate, Pinus Pinaster (Bark Extract), Beta Alanine Extract, Yohimbe (Pausinystalia Johimbe) Bark Extract Standardized for Concentrated For Full Spectrum Alkaloids, Norcoclaurine HCL, Swertia Chirayita Whole Plant Extract.

СО ОВОЈ СОСТАВ ГО ПРАВИ ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ПРОИЗВОДИ ЗА ПРЕД ТРЕНИНГ.

Употреба: Доволна е само 1 мерица промешана со вода и се пие на 30 мин. пред тренинг. Никако не користете повеќе од 1 мерица дневно!!!

Jack3d Preworkout Makedonija

11 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Jack3d Preworkout CNS Stimulant 45 Дози (248 гр.)

Jack3d CNS Stimulant Preworkout Formula – е производ за пред тренинг, најновата формула од USPLABS. Од како беше забранета ДМАА состојката, истражувачкиот тим на USPLABS креираат нова и подобрена формула, за да ги задоволат потребите на лојалните фанови. Со што постигнуваат невероватен успех на пазарот.

БЕНЕФИТИ:
– Ја зголемува мускулната сила,
– Го зголемува менталните перформанси, острина и фокус,
– Максимално ја зголемува енергија преку АТП.

Состав: Caffeine 135mg, Vitamin C 50mg, Creatine Monohydrate Anhydrous, Arginine Nitrate, Pinus Pinaster (Bark Extract), Beta Alanine Extract, Yohimbe (Pausinystalia Johimbe) Bark Extract Standardized for Concentrated For Full Spectrum Alkaloids, Norcoclaurine HCL, Swertia Chirayita Whole Plant Extract.

СО ОВОЈ СОСТАВ ГО ПРАВИ ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ПРОИЗВОДИ ЗА ПРЕД ТРЕНИНГ.

Употреба: Доволна е само 1 мерица промешана со вода и се пие на 30 мин. пред тренинг. Никако не користете повеќе од 1 мерица дневно!!!

Jack3d Preworkout Makedonija

Scroll to Top