,

Animal Primal Powder

3,500ден

Animal Primal powder

Повеќе од Pre-Workout, Primal Preworkout ја подобрува енергијата, фокусот, пумпањето и издржливоста за време на тренингот, без разлика колку е интензивно, истовремено промовирајќи ја хидратацијата на мускулите, здравјето на срцето и закрепнувањето при вежбање. Primal Preworkout ги зајакнува перформансите на тренингот и го поддржува опоравувањето со вежбање без нервоза, паѓање после тренинг или лош вкус во устата од варовитиот прав.

Експлозивна енергија, ментален фокус, мускулна пумпа и издржливост
Патентирани состојки за интензивни тренинзи – тренирајте подолго и понапорно

Категории , Ознака:

Animal Primal powder

Повеќе од Pre-Workout, Primal Preworkout ја подобрува енергијата, фокусот, пумпањето и издржливоста за време на тренингот, без разлика колку е интензивно, истовремено промовирајќи ја хидратацијата на мускулите, здравјето на срцето и закрепнувањето при вежбање. Primal Preworkout ги зајакнува перформансите на тренингот и го поддржува опоравувањето со вежбање без нервоза, паѓање после тренинг или лош вкус во устата од варовитиот прав.

Експлозивна енергија, ментален фокус, мускулна пумпа и издржливост
Патентирани состојки за интензивни тренинзи – тренирајте подолго и понапорно

Развиен за да обезбеди дополнително гориво за тренинг, Primal испорачува експлозивна енергија, ментален фокус, мускулна пумпа и издржливост за да ги оптимизирате перформансите на вежбањето – секој пат кога ќе влезете во теретана. Иновативната формула на Primal, поддржана од наука, е направена со над дваесет состојки за поддршка на вашите фитнес цели.
Содржи BCAA, бета аланин, тирозин, цитрулин, Astrain®, Senactiv® и кофеин. Primal содржи повеќе состојки пред вежбање, вклучувајќи 3DPUMP® дизајниран да го подобри капацитетот за вежбање и издржливост, Teacrine® за да донесе енергија без треперење и намалено чувство на замор, и нашиот комплекс за хидратација и електролити кој помага во поддршката на земање хранливи материи и продолжување на вежбањето.

Сертифицирано за GMP и лабораториско тестирање од трета страна за квалитет, безбедност и моќ, Primal Preworkout не ве остава со никакви непријатни несакани ефекти како треперење за време на тренинг или падови после тренинг.

Animal Primal powder Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top