,

BULK STACK 49mg/60caps

5,500ден

BULK STACK 49mg/60caps

RECOMP STACK НОВО!!! 35 mg/60 капачиња
ИЗБРАНА МИКС НА САРМС!!! НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА КОМПАНИЈА НА ПАЗАРОТ КОЈ ГО ВОВЕТИ ОВОЈ ВИД НА ПРОИЗВОДИ ЗА ПРОДАЖБА!!!

16 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , Ознака:

BULK STACK 49mg/60caps

RECOMP STACK НОВО!!! 35 mg/60 капачиња
ИЗБРАНА МИКС НА САРМС!!! НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА КОМПАНИЈА НА ПАЗАРОТ КОЈ ГО ВОВЕТИ ОВОЈ ВИД НА ПРОИЗВОДИ ЗА ПРОДАЖБА!!!

ОСТАРИН (МК 2866)
Остарин е лек кој припаѓа на групата SARM (селективен модулатор на андрогени рецептори), кој првенствено има корисен ефект врз растот на мускулната маса. Остарин може да помогне да се зголеми мускулната маса и да се зголеми густината на коските во телото. Ова води до многу брзо закрепнување од сите видови повреди поради забрзана регенерација на мускулите. Зголемувањето на густината на коските може да помогне во борбата против сите видови проблеми поврзани со коските во телото. Покрај регенеративниот аспект, успешно се користи во бодибилдингот како додаток на стероидните циклуси за подобрување на градењето мускулна маса. Остарин ја зголемува стапката на метаболизмот како што се зголемува мускулната маса. Остарин помага во одржување на нормално ниво на липиди кај пациенти кои страдаат од срцеви заболувања. Исто така, го намалува нивото на не-HDL холестерол и триглицериди во телото. Помага во намалување на нивото на гликоза во крвта и ја зголемува чувствителноста на инсулин.

Ostarine е селективен модулатор на андрогени рецептори (SARM семејство) – ги стимулира рецепторите на стероидните хормони – андрогени рецептори – со имитација на тестостерон. Остарин предизвикува значително зголемување на мускулната маса и перформанси со мал ризик од несакани ефекти. Исто така, ја зголемува чистата мускулна маса во телото, што им дава сила и издржливост на бодибилдерите и кревачите на тегови. Исто така, може да ги зголеми нивоата на ИГФ-1.

• Не ги зголемува ензимите на црниот дроб, што го елиминира ризикот од хепатотоксичност, ви овозможува да добиете чиста мускулна маса за време на периодот на градење маса

• Позитивно делува на липидниот профил

• Ја подобрува чувствителноста на инсулин

• Го намалува ризикот од кардиоваскуларни заболувања со тоа што има корисен ефект врз нивото на холестерол и гликоза.

• Заштита на мускулите при редукција

• Поддршка при редукција (согорување на маснотии) без катаболичен ефект врз мускулите

• Подобрена состојба на кожата (стимулација на колаген)

• Не ароматизира до естрадиол

• Ostarine може да се комбинира со речиси се

• Поволен безбедносен профил

S4 (ANDARINE/ GTX-007)
S4 е SARM со многу слични својства на оксандролон и винстрол, но неговата предност е што може да ја инхибира липопротеинската липаза – ензим кој предизвикува акумулација на маснотии. Дополнително, S4 исто така ја одржува, па дури и ја зголемува мускулната маса во висококалорична диета. Го подобрува „естетскиот“ изглед на мускулите со мало или без задржување на водата. Има извештаи дека дури и кај лицата со мускулна атрофија, СР овозможил целосно обновување на мускулната маса без никаков тренинг во доза од 3 mg/kg на ден. Ефектите се појавуваат 1 до 2 недели по започнувањето.

S4 е целосен агонист на андрогениот рецептор во мускулното ткиво и делумен агонист во жлездата на простатата. S4 се врзува за андрогените рецептори во мускулите и коските преку подобрување на синтезата на протеините, што пак помага да се изгради повеќе мускулна маса и да се зајакнат зглобовите и коските. Има многу случаи кога вежбачите добиваат мускулна маса додека се во калориски дефицит! S4 (Андарин), исто така, може да го намали нивото на липопротеинска липаза (ензим кој ги хидролизира триглицеридите во липопротеините и е клучен ензим во метаболизмот на масните киселини и липопротеините во мускулите – ова доведува до потешко акумулирање на поткожното масно ткиво. естетскиот изглед на мускулите, го намалува задржувањето на водата, ја прави силуетата совршено извајана.

• не ги зголемува ензимите на црниот дроб, што го елиминира ризикот од хепатотоксичност, ви овозможува да добиете чиста мускулна маса за време на периодот на градење маса

• Не влијае негативно на липидниот профил

• Не ароматизира

• заштита на мускулите при редукција

• поддршка при редукција (согорување на маснотии) без катаболичен ефект врз мускулите

• S4 може да се комбинира со речиси се

• Поволен безбедносен профил

LIGANDROL (LGD 4033)
LGD-4033 (LGD, Ligandrol) е најсилниот од SARM и може да се спореди само во однос на силата и ефектот со туринабол. Лигандрол обезбедува големи придобивки во чистата мускулна маса и сила, како и неверојатно согорување на масти и зголемена издржливост. LGD го спречува губењето на чистата мускулна маса и го намалува процентот на поткожното масно ткиво. Ефикасно е во спортовите на сила. Неговата ефикасност е споредлива со оралните анаболни-андрогени стероиди, но за разлика од стероидите нема несакани ефекти.

LGD припаѓа на семејството на селективни модулатори на андрогени рецептори (SARMs). Има изразен андроген ефект врз телото. Лекот првично беше развиен за третман на мускулна атрофија и остеопороза. Ефектот на лекот ќе го забележите од втората недела на употреба. Ова ќе се изрази во зголемување на мускулната маса и зголемување на индикаторите за сила. Како што покажува практиката, додека земате Лигандрол, можете да добиете 3-5 кг чиста мускулна маса – под услов, се разбира, да ја следите диетата, вежбате и одморате. Многу вредно својство на Лигандрол е тоа што не доведува до зголемување на нивото на естроген и кортизол, а благодарение на неговата висока селективност (ARS) овозможува да се постигне силен анаболен ефект со минимални андрогени ефекти (лигандролот има сооднос на анаболни и андрогена активност од 10: 1). Лигандрол не претрпува трансформација во DHT или естардиол, што помага да се избегнат многу неповолни несакани ефекти. Недостатокот на андрогена активност е исклучително пожелен кај жените.

• Градење чиста мускулна маса – Овозможува зголемување од 3-5 kg ​​маса во рок од 6-8 недели од самостојната употреба

• Не е хепатотоксичен (за разлика од стероидите кои се земаат орално)

• Губење на масното ткиво со забрзување на метаболизмот

• Подобрено либидо кај некои луѓе

• Подобрени резултати на силата

• Подобрен квалитет на спиење

• Регенерација

• Регенерација на зглобовите и тетивите

• Заздравување на микро-повреди

• Зголемена минерална густина на коските

• Поволен безбедносен профил

YK-11
YK-11 е селективен модулатор на андрогени рецептори (SARM семејство) – ги стимулира рецепторите на стероидните хормони – андрогени рецептори – имитирајќи тестостерон. И покрај тоа што припаѓа на групата SARM, механизмот на дејство е малку поинаков. Нејзиното дејство е слично на она на DHT (дихидротестостерон). YK-11 е исто така инхибитор на миостатин, YK-11 ја зголемува експресијата на протеинот на фолистатин – антагонист на миостатин.

• Ви овозможува да стекнете чиста мускулна маса за време на периодот на градење на маса

• Ја подобрува чувствителноста на инсулин

• Ја зголемува минералната густина на коските

• Поддршка при редукција (согорување на маснотии) без катаболичен ефект врз мускулите

• Не ароматизира до естрадиол

• YK-11 може да се комбинира со речиси се

• Поволен безбедносен профил

BULK STACK 49mg/60caps MAKEDONIJA

Scroll to Top