,

RIPPER STACK

5,500ден

RIPPER STACK НОВО!!! 24 mg/60 капачиња
ИЗБРАНА МИКС НА САРМИ!!! НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА КОМПАНИЈА НА ПАЗАРОТ КОЈ ГО ВОВЕТИ ОВОЈ ВИД НА ПРОИЗВОДИ ЗА ПРОДАЖБА!!!

11 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории ,

RIPPER STACK НОВО!!! 24 mg/60 кап
ИЗБРАНА МИКС НА САРМИ!!! НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА КОМПАНИЈА НА ПАЗАРОТ КОЈ ГО ВОВЕТИ ОВОЈ ВИД НА ПРОИЗВОДИ ЗА ПРОДАЖБА!!!
ОСТАРИН (МК 2866)
Остарин е лек кој припаѓа на групата SARM (селективен модулатор на андрогени рецептори), кој првенствено има корисен ефект врз растот на мускулната маса. Остарин може да помогне да се зголеми мускулната маса и да се зголеми густината на коските во телото. Ова води до многу брзо закрепнување од сите видови повреди поради забрзана регенерација на мускулите. Зголемувањето на густината на коските може да помогне во борбата против сите видови проблеми поврзани со коските во телото. Покрај регенеративниот аспект, успешно се користи во бодибилдингот како додаток на стероидните циклуси за подобрување на градењето мускулна маса. Остарин ја зголемува стапката на метаболизмот како што се зголемува мускулната маса. Остарин помага во одржување на нормално ниво на липиди кај пациенти кои страдаат од срцеви заболувања. Исто така, го намалува нивото на не-HDL холестерол и триглицериди во телото. Помага во намалување на нивото на гликоза во крвта и ја зголемува чувствителноста на инсулин.

Ostarine е селективен модулатор на андрогени рецептори (SARM семејство) – ги стимулира рецепторите на стероидните хормони – андрогени рецептори – со имитација на тестостерон. Остарин предизвикува значително зголемување на мускулната маса и перформанси со мал ризик од несакани ефекти. Исто така, ја зголемува чистата мускулна маса во телото, што им дава сила и издржливост на бодибилдерите и кревачите на тегови. Исто така, може да ги зголеми нивоата на ИГФ-1.

• Не ги зголемува ензимите на црниот дроб, што го елиминира ризикот од хепатотоксичност, ви овозможува да добиете чиста мускулна маса за време на периодот на градење маса

• Позитивно делува на липидниот профил

• Ја подобрува чувствителноста на инсулин

• Го намалува ризикот од кардиоваскуларни заболувања со тоа што има корисен ефект врз нивото на холестерол и гликоза.

• Заштита на мускулите при редукција

• Поддршка при редукција (согорување на маснотии) без катаболичен ефект врз мускулите

• Подобрена состојба на кожата (стимулација на колаген)

• Не ароматизира до естрадиол

• Ostarine може да се комбинира со речиси се

• Поволен безбедносен профил

КАРДАРИН (GW 501516)
Cardarine (GW-501516) е SARM кој се смета за еден од најефикасните согорувачи на маснотии и најдобар SARM за подобрување на перформансите. Кардарин ги активира рецепторите кои најчесто се скратени како PPAR. PPAR е кратенка за „рецептори кои ја активираат пролиферацијата на супероксид“. Кардарин ги активира гените одговорни за производство на енергија, метаболизам и согорување на липиди, а со тоа го стимулира искористувањето на мастите. За разлика од традиционалните согорувачи на маснотии, Кардарин не влијае на хормоните. Не ја стимулира синтезата на тироидните и надбубрежните хормони кои имаат катаболичен ефект

Кардаринот со години се користи и во фитнес и спортови за издржливост, како и во спортови за сила, бидејќи ја зголемува потрошувачката на енергија, ги зголемува перформансите и со тоа ја подобрува ефикасноста на тренинзите. Од истата причина, велосипедистите, боксерите и спортистите земаат Кардарин – лекот ја зголемува физичката издржливост и го подобрува аеробниот капацитет. Бодибилдерите и велосипедистите користат Cardarin кога се подготвуваат за натпревари. Агентот може да се вклучи и како додаток на циклусите на стероиди и други протоколи за фармаколошка поддршка.

• подобрување на аеробната издржливост

• согорување на масно ткиво

• подобрување на липидниот профил

• подобрување на инсулинската чувствителност

• мало зголемување на мускулната маса

• ви овозможува да стекнете чиста мускулна маса за време на периодот на градење на маса

• заштита на мускулите при редукција

• зголемување на ефикасноста на тренингот за сила

• Кардаринот може да се комбинира со речиси се

• не влијае на хормоналниот профил, не го блокира

• Поволен безбедносен профил

ТЕСТОЛОН (РАД 140)
RAD140 има исклучително силни анаболни својства. Се користи и како додаток на анаболни-андрогени стероиди (ААС) и како само-администриран агенс. Ги намалува андрогените ефекти на другите андрогени агенси со силно врзување за андрогениот рецептор. Земајќи ги предвид предностите на земањето RAD140, ви овозможува да ја зголемите силата и издржливоста, да го забрзате растот и регенерацијата на мускулната маса. Тестолонот во моментов е незаменлив меѓу додатоците за подобрување на перформансите.

RAD140 е селективен модулатор на андрогени рецептори (SARM семејство) – ги стимулира стероидните хормонски рецептори – андрогени рецептори – имитирајќи тестостерон

• Го намалува андрогениот ефект на другите андрогени агенси, што се преведува, на пример, во намалување на опаѓањето на косата

• Не ги зголемува ензимите на црниот дроб, што го елиминира ризикот од хепатотоксичност

ви овозможува да стекнете чиста мускулна маса за време на периодот на градење на маса

• Безбедно за панкреасот

• Не се претвора во DHT

• Не го зголемува нивото на естрадиол и пролактин

• Невропротективно дејство

• Поддршка при редукција (согорување на маснотии) без катаболичен ефект врз мускулите

• Може да го користат жени поради малото андрогенизирачко дејство

• Мал ефект на „пумпа“ е корисен за тренирање на сила

• RAD140 може да се комбинира со речиси се

• Поволен безбедносен профил.

RIPPER STACK MAKEDONIJA

Scroll to Top