,

Epic Pump

2,500ден

Epic Pump од Peak International ја шокира сцената со неразбирливи прекурсори на азотен оксид од 16.000 mg, поради што „Хардкор носач за вени“ со право се нарекува максимална доза. Epic Pump не само што се смета за пионер на германскиот пазар кога станува збор за дозирање, бидејќи добро втемелените супстрати се достапни во високо биодостапни специјални соединенија. Сè на сè, уникатниот состав на Epic Pump ги убедува дури и особено критичните елитни спортисти во фитнес и бодибилдинг кои се стремат кон максимална мускулна пумпа за време на тренингот.

Детално концентрирана моќност на азотен оксид на Epic Pump

Epic Pump содржи еден од најмоќните прекурсори на азотен оксид (NO) во невидена доза од 8.000 mg (по порција): Л-цитрулин малат! Л-цитрулин малат е исклучително популарен супстрат NO познат по максимизирање на нивото на аргинин во крвта. Овој ефект дури го надминува ефектот на аргининот, мајката на сите NO супстрати.

Зборувајќи за аргинин, Epic Pump природно го содржи и единствениот претходник на азотен оксид. Ако го погледнете извонредниот состав, ќе откриете 8.000 mg аргинин, кој е достапен во високо биодостапна форма AKG (6.000 mg pp) и во форма на моќен нитрат (2.000 mg pp).

Моќта на концентрираниот азотен оксид е оптимално надополнета со екстракт од цвекло, кој е богат со нитрати. Во спортската исхрана ова е редовно поврзано со синтезата на азотен оксид. Epic Pump е заокружена со целосни 4.000 mg таурин, аминокиселина со перформанси која стана незаменлива во енергетските пијалоци!

Забелешка:
Можното згрутчување / стврднување на прашокот се должи на составот на високо дозираните состојки и не е знак за послаб квалитет, скратен или истечен рок на траење.
Тоа не влијае на растворливоста, ефектот или рокот на траење на додатокот и за жал не може да се избегне со толку висока доза на состојките.

Причината за згрутчувањето на прашокот е следнава:
Хигроскопијата (способноста на состојките што се користат да ја врзат влажноста или водената пареа од околината) резултирала со влага во пакувањето, што доведува до згрутчување или стврднување. Типични индивидуални состојки одговорни за ова се, на пример, цитрулин малат и индивидуални форми на аргинин.
Во случај да се формираат стврднувања, препорачуваме дробење во малтер или други соодветни форми за дробење за да се врати прашокот во првобитната состојба

Epic Pump PEAK Makedonija

4 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Epic Pump од Peak International ја шокира сцената со неразбирливи прекурсори на азотен оксид од 16.000 mg, поради што „Хардкор носач за вени“ со право се нарекува максимална доза. Epic Pump не само што се смета за пионер на германскиот пазар кога станува збор за дозирање, бидејќи добро втемелените супстрати се достапни во високо биодостапни специјални соединенија. Сè на сè, уникатниот состав на Epic Pump ги убедува дури и особено критичните елитни спортисти во фитнес и бодибилдинг кои се стремат кон максимална мускулна пумпа за време на тренингот.

Детално концентрирана моќност на азотен оксид на Epic Pump

Epic Pump содржи еден од најмоќните прекурсори на азотен оксид (NO) во невидена доза од 8.000 mg (по порција): Л-цитрулин малат! Л-цитрулин малат е исклучително популарен супстрат NO познат по максимизирање на нивото на аргинин во крвта. Овој ефект дури го надминува ефектот на аргининот, мајката на сите NO супстрати.

Зборувајќи за аргинин, Epic Pump природно го содржи и единствениот претходник на азотен оксид. Ако го погледнете извонредниот состав, ќе откриете 8.000 mg аргинин, кој е достапен во високо биодостапна форма AKG (6.000 mg pp) и во форма на моќен нитрат (2.000 mg pp).

Моќта на концентрираниот азотен оксид е оптимално надополнета со екстракт од цвекло, кој е богат со нитрати. Во спортската исхрана ова е редовно поврзано со синтезата на азотен оксид. Epic Pump е заокружена со целосни 4.000 mg таурин, аминокиселина со перформанси која стана незаменлива во енергетските пијалоци!

Забелешка:
Можното згрутчување / стврднување на прашокот се должи на составот на високо дозираните состојки и не е знак за послаб квалитет, скратен или истечен рок на траење.
Тоа не влијае на растворливоста, ефектот или рокот на траење на додатокот и за жал не може да се избегне со толку висока доза на состојките.

Причината за згрутчувањето на прашокот е следнава:
Хигроскопијата (способноста на состојките што се користат да ја врзат влажноста или водената пареа од околината) резултирала со влага во пакувањето, што доведува до згрутчување или стврднување. Типични индивидуални состојки одговорни за ова се, на пример, цитрулин малат и индивидуални форми на аргинин.
Во случај да се формираат стврднувања, препорачуваме дробење во малтер или други соодветни форми за дробење за да се врати прашокот во првобитната состојба

Epic Pump PEAK Makedonija

Scroll to Top