Ashwagandha Plus

600ден

Ashwagandha Plus
100 Caps

Зголемете го вашето вежбање
Зголемете го производството на тесто
Безброј придобивки

Дали барате природен додаток кој може да ви помогне со тренингот за сила и да го промовира производството на тесто? Не барајте повеќе! Evolite Ashwagandha е висококвалитетен производ кој може да ве поддржи во вашите фитнес цели и да обезбеди широк спектар на други придобивки.

Ашваганда, позната и како Withania somnifera, е моќна адаптогена билка која со векови се користи во традиционалната ајурведска медицина. Evolite ја вклучи оваа билка во практични вегански капсули, при што секоја тегла е исполнета со 100 капсули.

Што ја прави ашвагандата толку посебна за вежбање сила и производство на тесто? Прво, може да помогне да се намали стресот и да се промовира здрава хормонална рамнотежа. Тренингот за сила може да предизвика стрес на телото, а ашвагандата може да помогне во регулирањето на хормонот на стрес кортизол, помагајќи за закрепнување и намалување на распаѓањето на мускулите.

Дополнително, се покажа дека ашвагандата го поттикнува производството на тестостерон. Тестното производство игра клучна улога во градењето мускулна маса и сила, а ашвагандата може да го поддржи неговото производство. Со зголемување на природните нивоа на тестостерон, ашваганда може да придонесе за подобрување на перформансите на вежбање и раст на мускулите.

Покрај неговите придобивки за вежбање за сила и производство на тестостерон, ашвагандата нуди мноштво други придобивки. Може да помогне да се намали анксиозноста и да се промовира здрав сон, што е од суштинско значење за закрепнување по интензивни тренинзи. Ашваганда исто така може да го поддржи имунолошкиот систем, да ја подобри когнитивната функција и да го промовира општото здравје и виталност.

За оптимални резултати, се препорачува да се земаат 500 mg до 1000 mg ашваганда дневно. Ова одговара на 1 до 2 капсули Еволит Ашваганда. Капсулите по можност земајте ги со храна за подобра апсорпција. За најдобар ефект, можете да користите ашваганда редовно во подолг временски период. ги разбираме потребите на спортистите и на поединците кои се свесни за здравјето. Затоа нудиме висококвалитетни производи како што е Evolite Ashwagandha во нашата веб-продавница и физичка продавница. Се гордееме што нудиме широк спектар на квалитетни производи и се стремиме да ве поддржиме на вашето патување кон поздрав начин на живот.

Подолу се дадени неколку научни студии за придобивките од ашваганда. Овие студии обезбедуваат научна поддршка за ефективноста и безбедноста на ашвагандата во намалувањето на стресот, подобрувањето на мускулната сила и промовирањето на сексуалната функција.

Ashwagandha Plus Makedonija

13 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категорија Ознака:

Ashwagandha Plus
100 Caps

Зголемете го вашето вежбање
Зголемете го производството на тесто
Безброј придобивки

Дали барате природен додаток кој може да ви помогне со тренингот за сила и да го промовира производството на тесто? Не барајте повеќе! Evolite Ashwagandha е висококвалитетен производ кој може да ве поддржи во вашите фитнес цели и да обезбеди широк спектар на други придобивки.

Ашваганда, позната и како Withania somnifera, е моќна адаптогена билка која со векови се користи во традиционалната ајурведска медицина. Evolite ја вклучи оваа билка во практични вегански капсули, при што секоја тегла е исполнета со 100 капсули.

Што ја прави ашвагандата толку посебна за вежбање сила и производство на тесто? Прво, може да помогне да се намали стресот и да се промовира здрава хормонална рамнотежа. Тренингот за сила може да предизвика стрес на телото, а ашвагандата може да помогне во регулирањето на хормонот на стрес кортизол, помагајќи за закрепнување и намалување на распаѓањето на мускулите.

Дополнително, се покажа дека ашвагандата го поттикнува производството на тестостерон. Тестното производство игра клучна улога во градењето мускулна маса и сила, а ашвагандата може да го поддржи неговото производство. Со зголемување на природните нивоа на тестостерон, ашваганда може да придонесе за подобрување на перформансите на вежбање и раст на мускулите.

Покрај неговите придобивки за вежбање за сила и производство на тестостерон, ашвагандата нуди мноштво други придобивки. Може да помогне да се намали анксиозноста и да се промовира здрав сон, што е од суштинско значење за закрепнување по интензивни тренинзи. Ашваганда исто така може да го поддржи имунолошкиот систем, да ја подобри когнитивната функција и да го промовира општото здравје и виталност.

За оптимални резултати, се препорачува да се земаат 500 mg до 1000 mg ашваганда дневно. Ова одговара на 1 до 2 капсули Еволит Ашваганда. Капсулите по можност земајте ги со храна за подобра апсорпција. За најдобар ефект, можете да користите ашваганда редовно во подолг временски период. ги разбираме потребите на спортистите и на поединците кои се свесни за здравјето. Затоа нудиме висококвалитетни производи како што е Evolite Ashwagandha во нашата веб-продавница и физичка продавница. Се гордееме што нудиме широк спектар на квалитетни производи и се стремиме да ве поддржиме на вашето патување кон поздрав начин на живот.

Подолу се дадени неколку научни студии за придобивките од ашваганда. Овие студии обезбедуваат научна поддршка за ефективноста и безбедноста на ашвагандата во намалувањето на стресот, подобрувањето на мускулната сила и промовирањето на сексуалната функција.

Ashwagandha Plus Makedonija

Scroll to Top