,

ANIMAL PUMP

3,700ден

ANIMAL PUMP  30 пак. (30 Дози)

ANIMAL PUMP е основа на бодибилдингот. Со секое повторување, богатата хранлива материја плови низ крвта до активните мускулни клетки и ја врзува. Зголемувањето на клетките го почнува анаболниот процес. Без напумпаност нема мускулно растење. Составен е од креатин:
1) eксплозивен комплекс, 2)енергетски комплекс, 3)мешавина од антиоксиданти и имунитетски комплекс, 4) зголемувач на мускулни клетки. Со Animal Pump добивате се што ви треба, прецизно дозирано во едно паковање. Ги нема деновите со земање 3 или 4 продукти заедно. Само една доза дневно и спремни сте за ново мускулно растење.

10 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории ,

ANIMAL PUMP  30 пак. (30 Дози)

ANIMAL PUMP е основа на бодибилдингот. Со секое повторување, богатата хранлива материја плови низ крвта до активните мускулни клетки и ја врзува. Зголемувањето на клетките го почнува анаболниот процес. Без напумпаност нема мускулно растење. Составен е од креатин:
1) eксплозивен комплекс, 2)енергетски комплекс, 3)мешавина од антиоксиданти и имунитетски комплекс, 4) зголемувач на мускулни клетки. Со Animal Pump добивате се што ви треба, прецизно дозирано во едно паковање. Ги нема деновите со земање 3 или 4 продукти заедно. Само една доза дневно и спремни сте за ново мускулно растење.

ANIMAL PUMP MAKEDONIJA

Scroll to Top