нема на залиха
, ,

Papercut Fat Burner

2,400ден

Papercut Fat Burner е исклучително ефикасен согорувач на маснотии кој од една страна го забрзува согорувањето на масното ткиво и го максимизира метаболизмот, а од друга страна добивате повеќе енергија и сила за следниот тренинг!

Papercut содржи уникатни, специфични активни состојки кои го подобруваат метаболизмот на телото преку зголемување на согорувањето на мастите.

Главни карактеристики на PaperCut:

Поддржува губење на тежината

Помага во согорувањето на масното ткиво

Ги зголемува физичките перформанси

Ја зголемува стапката на метаболизмот

Додава енергија

Го намалува апетитот

Дозирање: Земете 1 капсула 30 минути пред тренинг или физичка активност, пиејќи соодветна количина на вода.

Откако ќе се воспостави вашата толеранција, земете 2 капсули 30 минути пред тренинг или физичка активност со соодветна количина на вода.

*Не ја надминувајте максималната доза од 2 капсули дневно.

Papercut Fat Burner Makedonija Shop

Papercut Fat Burner е исклучително ефикасен согорувач на маснотии кој од една страна го забрзува согорувањето на масното ткиво и го максимизира метаболизмот, а од друга страна добивате повеќе енергија и сила за следниот тренинг!

Papercut содржи уникатни, специфични активни состојки кои го подобруваат метаболизмот на телото преку зголемување на согорувањето на мастите.

Главни карактеристики на PaperCut:

Поддржува губење на тежината

Помага во согорувањето на масното ткиво

Ги зголемува физичките перформанси

Ја зголемува стапката на метаболизмот

Додава енергија

Го намалува апетитот

Дозирање: Земете 1 капсула 30 минути пред тренинг или физичка активност, пиејќи соодветна количина на вода.

Откако ќе се воспостави вашата толеранција, земете 2 капсули 30 минути пред тренинг или физичка активност со соодветна количина на вода.

*Не ја надминувајте максималната доза од 2 капсули дневно.

Papercut Fat Burner Makedonija Shop

Scroll to Top