, ,

Nutrex Lipo-6 CLA

1,000ден

Nutrex Lipo-6 CLA

Големина на паковањето : 45 капсули

Nutrex Lipo-6 CLA е високо концентрирана форма на природната конјугирана линолеинска киселина. Кога се комбинира со редовно вежбање, CLA може да ви помогне да добиете витко тело. Помага во развојот на чистите мускули, што пак го поддржува природното согорување на маснотиите бидејќи телото согорува калории за да ја одржи правилната мускулна функција. Со поддршка на повисока метаболичка активност, Lipo-6 CLA им помага на оние кои се на диета да ги постигнат своите цели за составот на телото.
Nutrex Lipo-6 CLA е без стимуланси и лесно може да се комбинира со други диететски производи. За да се оптимизираат резултатите, овој производ обезбедува CLA во брзо-апсорбирачки течни меки гел капсули.
Карактеристики на Nutrex Lipo-6:

Помага во обликувањето на витко тело
Поддржува метаболичка активност
Помага за зголемување на мускулите
Без стимуланси

Големина на паковањето : 45 капсули
Големина на порција: 1 течна капсула
Порции во паковањето: 45 капсули

Употреба:
Земете 1 капсула наутро и 1 мек гел навечер по можност со оброк.

CLA LIPO6 MAKEDONIJA

16 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Nutrex Lipo-6 CLA

Големина на паковањето : 45 капсули

Nutrex Lipo-6 CLA е високо концентрирана форма на природната конјугирана линолеинска киселина. Кога се комбинира со редовно вежбање, CLA може да ви помогне да добиете витко тело. Помага во развојот на чистите мускули, што пак го поддржува природното согорување на маснотиите бидејќи телото согорува калории за да ја одржи правилната мускулна функција. Со поддршка на повисока метаболичка активност, Lipo-6 CLA им помага на оние кои се на диета да ги постигнат своите цели за составот на телото.
Nutrex Lipo-6 CLA е без стимуланси и лесно може да се комбинира со други диететски производи. За да се оптимизираат резултатите, овој производ обезбедува CLA во брзо-апсорбирачки течни меки гел капсули.
Карактеристики на Nutrex Lipo-6:

Помага во обликувањето на витко тело
Поддржува метаболичка активност
Помага за зголемување на мускулите
Без стимуланси

Големина на паковањето : 45 капсули
Големина на порција: 1 течна капсула
Порции во паковањето: 45 капсули

Употреба:
Земете 1 капсула наутро и 1 мек гел навечер по можност со оброк.

CLA LIPO6 MAKEDONIJA

Scroll to Top