, ,

Black Burn STIM-Free Stacker2

1,800ден

Black Burn STIM-Free Stacker2 – е одличен топач на масти, со единствена формула на Stacker2 е сосема нов пристап кон слабеење. Ова е ефикасна формула за согорување на маснотии, која содржи 100% природни масла и несодржи стимуланси. Со тоа што е без кофеин, Black Burn STIM-Free е совршена формула за слабеење, бидејќи несодржи кофеин, можете да го земете во вечерните часови пред да одите во кревет.

4 Луѓе го гледаат овој производ сега!

90 Дози (90 капс.)

Black Burn STIM-Free Stacker2 – е одличен топач на масти, со единствена формула на Stacker2 е сосема нов пристап кон слабеење. Ова е ефикасна формула за согорување на маснотии, која содржи 100% природни масла и несодржи стимуланси. Со тоа што е без кофеин, Black Burn STIM-Free е совршена формула за слабеење, бидејќи несодржи кофеин, можете да го земете во вечерните часови пред да одите во кревет.

БЕНЕФИТИ:
Ги претвора маснотиите во енергија,
– 24/7 формула што треба да се користи дење и ноќе,
– Напредна и научно тестирана формула,
– Најчиста форма на EPA, ALA, GLA, DHA и CLA,
– Го подобрува транспортот на маснотии во митохондриите,
– Black Burn STIM-free е метаболизатор на маснотии без „стимуланси“!

Употреба: Се пие по 1 капс. 3 пати дневно.

Black Burn STIM-Free Stacker2 Makedonija

Scroll to Top