,

ANTICAT STACK 30mg/60caps

5,500ден

 ANTICAT STACK 30mg/60caps

STENABOLIC (SR 9009) + Cardarine (GW-501516) + MK-677

2 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , Ознака:

 ANTICAT STACK 30mg/60caps

STENABOLIC (SR 9009) +Cardarine (GW-501516) + MK-677

STENABOLIC (SR 9009)
SR-9009 е агонист на REV-ERB алфа и бета нуклеарни рецептори. Тоа влијае и на рецепторите во мускулите и на периферните ткива, што дава позитивен ефект врз градењето сила и издржливост. Го подобрува метаболизмот на гликозата и мастите во мускулите и го подобрува искористувањето на кислородот. Покрај тоа, влијае на рецепторите лоцирани во мозокот – позитивно влијае на деноноќниот ритам и го регулира биолошкиот часовник, што го прави многу корисен за луѓето со работа во смени или за честите патници. Тоа е агенс со висок андроген потенцијал и низок андроген потенцијал. Анаболичен: андроген сооднос е многу поповолен од оној на тестостеронот. зголемена сила и издржливост, забрзано зголемување на мускулната маса и регенерација – не би било претерување да се каже дека SR-9009 е одлична алтернатива на тестостеронот со помалку несакани ефекти.

SR9009 го стимулира и активира Rev-ErbA, што ги зголемува митохондриите. Ова, пак, води до зголемена издржливост, издржливост и капацитет за вежбање. R9009, исто така познат како Stenabolic, е синтетичка дрога дизајнирана да го проучува деноноќниот ритам. Се покажа дека ја зголемува издржливоста, ја намалува анксиозноста и го намалува холестеролот, тежината и го намалува воспалението. Сите ефекти забележани со SR9009 доаѓаат од активирањето на REV-ERB (NR1D1, NR1D2) во телото. Покрај тоа што влијае на деноноќниот ритам (инхибиција на производството на BMAL1), REV-ERB влијае на многу други функции поврзани со производството на енергија. REV-ERB се наоѓа главно во црниот дроб, мускулите и масното ткиво. REV-ERB влијае на ритамот на 90% од приближно 900 деноноќно контролирани гени во црниот дроб. Ги исклучува гените кои произведуваат гликоза без да ја менува чувствителноста на инсулин. Исто така, ги вклучува гените кои генерираат нови масни клетки и го намалуваат инфламаторниот одговор. REV-ERB го поддржува согорувањето на мастите, ја зголемува активноста на митохондриите и го промовира создавањето на нови, додека го намалува уништувањето на старите митохондрии. REV-ERB ги исклучува гените одговорни за складирање на масти и го намалува производството на триглицериди.

• Градење чиста мускулна маса

• Губење на маснотии

• Го намалува заморот

• Ја подобрува концентрацијата

• Регенерација и заздравување на микро-повреди – висок анаболен потенцијал

• Ефектот „пумпа“ е корисен за време на тренинзите за сила

• Подобрени перформанси

• Антиоксидативно дејство

• Подобрување на инсулинската чувствителност и липидниот профил

• Поволен безбедносен профил

• Зголемена минерална густина на коските

• Благо зголемување на производството на црвени крвни зрнца

• Спречува невродегенерација

• Безбедно за жени – низок андроген потенцијал

КАРДАРИН (GW 501516)
Cardarine (GW-501516) е SARM кој се смета за еден од најефикасните согорувачи на маснотии и најдобар SARM за подобрување на перформансите. Кардарин ги активира рецепторите кои најчесто се скратени како PPAR. PPAR е кратенка за „рецептори кои ја активираат пролиферацијата на супероксид“. Кардарин ги активира гените одговорни за производство на енергија, метаболизам и согорување на липиди, со што го стимулира искористувањето на мастите. За разлика од традиционалните согорувачи на маснотии, Кардарин не влијае на хормоните. Не ја стимулира синтезата на тироидните и надбубрежните хормони, кои имаат катаболичен ефект

Кардаринот со години се користи и во фитнес и спортови за издржливост, како и во спортови за сила, бидејќи ја зголемува потрошувачката на енергија, ги зголемува перформансите и со тоа ја подобрува ефикасноста на тренинзите. Од истата причина, велосипедистите, боксерите и спортистите земаат Кардарин – лекот ја зголемува физичката издржливост и го подобрува аеробниот капацитет. Бодибилдерите и велосипедистите користат Cardarin кога се подготвуваат за натпревари. Агентот може да се вклучи и како додаток на стероидните циклуси и други протоколи за фармаколошка поддршка.

• подобрување на аеробната издржливост

• согорување на масно ткиво

• подобрување на липидниот профил

• подобрување на инсулинската чувствителност

• мало зголемување на мускулната маса

• ви овозможува да стекнете чиста мускулна маса за време на периодот на градење на маса

• заштита на мускулите при редукција

• зголемување на ефикасноста на тренингот за сила

• Кардаринот може да се комбинира со речиси се

• не влијае на хормоналниот профил, не го блокира

• Поволен безбедносен профил

MK-677 првично беше развиен за третман на мускулна атрофија, дебелина и остеопороза, како и за закрепнување на постари лица со фрактури на колкот. Главните ефекти на ова соединение се одредуваат со зголемувањето на производството на хормонот за раст, кој промовира брзо поправка на ткивото, раст на нови клетки итн. Паралелно со зголемувањето на нивото на GH, нивото на ИГФ-1 се зголемува, што обезбедува посилен анаболизам и складирање на енергија. Ефект од земање Mk677

MK-677 е непептиден агенс многу често класифициран како SARM, но не припаѓа на семејството SARM. MK-677 е миметик на грелин и спаѓа во групата на лекови кои го стимулираат производството на хормон за раст и IGF-1 (како пептиди од семејството GHRP, поради што многу често се користи како одлична замена за хормонот за раст. Агенсот може да се користи и за терапевтски и за регенеративни цели, како и за градење мускулна маса.

• Градење чиста мускулна маса

• Губење на маснотии

• Подобрен квалитет на спиење

• Подобрен квалитет на кожата (ефект против стареење)

• Зголемен апетит

• Регенерација

• Регенерација на зглобовите и тетивите

• Заздравување на микро-повреди

• Не влијае на хормоналниот профил и не ја блокира оската хипофиза-тестиси

• Поволен безбедносен профил

ANTICAT STACK 30mg/60caps Makedonija

Scroll to Top