Што е Тонгкат Али, и за што се користи!!!

Што е Тонгкат Али, и за што се користи!!! Стероидите имаат различни добро познати неизбежни ефекти, додека овој додаток нема ниту еден несакан ефект! Тонгкат Али е цветно растение кое потекнува од Индокина и Југоисточна Азија. Познато и по своето научно име „euricoma longifolia“. Тоа беше традиционален хербален лек кој обично се подготвуваше со потопување […]

Што е Тонгкат Али, и за што се користи!!! Read More »