Sale!

Redcon1 Double Tap

1,200ден

Redcon1 Double Tap Fat Burner Powder

Согорете ги вишокот телесни масти и преобликувајте ја вашата фигура побрзо и поефикасно од кога било досега. Двоен допир ќе ви го намали апетитот, ќе ви ја зголеми енергијата и значително ќе ги фокусира мислите и ќе ја подобри меморијата при недостаток на калории. Двоен допир ја намалува борбата со глад што сите ја доживуваме додека се обидуваме да ја добиеме најслабата можна форма.

1000 mg ацетил-Л-карнитин HCI
Л-Карнитинот е природен дериват на аминокиселини што луѓето често го земаат како додаток.
Л-Карнитинот помага да се оптимизира способноста на телото да согорува масти и да ги претвори во енергија.
Ацетил-Л-карнитинот исто така може да помогне во поддршката на здравјето на мозокот.

200 mg екстракт од корен од глуварче 4:1
Корените на глуварчето имаат долга историја на употреба во традиционалната медицина. Екстрактот од корените му помага на телото привремено да ја елиминира водата и да го намали задржувањето на водата.

500 mg екстракт од зелен чај 4:1
Екстракт од листовите од зелен чај кој може да му помогне на телото привремено да ја елиминира водата и да го зголеми природното производство на урина

150 мг безводен кофеин
Дехидрирана форма на кофеин која промовира будност и будност

150 mg ди-кофеин малат
Форма на побавно ослободување на кофеин

150 мг екстракт од смрека од бобинки
Добиен од плодовите на смреката, овој екстракт може да му помогне на телото привремено да ја елиминира водата и да го зголеми природното производство на урина

50 мг теобромин
Теоброминот, кој природно се наоѓа во какаото и одбраните чаеви, станува популарна алтернатива на кофеинот. Теоброминот може да биде подолготраен, поблаг и попријатен извор на енергија во однос на кофеинот и не е стимуланс на централниот нервен систем.

ПРОЦЕНЕТЕ ЈА ВАШАТА ТОЛЕРАНЦИЈА СО ЗЕМАЊЕ (1⁄2) ЛАЖА ПО РАЗБУДЕЊЕ НА ПРАЗЕН СТОМАК. НЕ НАДМИНУВАЈТЕ ПОВЕЌЕ ОД (1) ЛАЖА НА ДЕН

13 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категорија

Redcon1 Double Tap Fat Burner Powder

Согорете ги вишокот телесни масти и преобликувајте ја вашата фигура побрзо и поефикасно од кога било досега. Двоен допир ќе ви го намали апетитот, ќе ви ја зголеми енергијата и значително ќе ги фокусира мислите и ќе ја подобри меморијата при недостаток на калории. Двоен допир ја намалува борбата со глад што сите ја доживуваме додека се обидуваме да ја добиеме најслабата можна форма.

1000 mg ацетил-Л-карнитин HCI
Л-Карнитинот е природен дериват на аминокиселини што луѓето често го земаат како додаток.
Л-Карнитинот помага да се оптимизира способноста на телото да согорува масти и да ги претвори во енергија.
Ацетил-Л-карнитинот исто така може да помогне во поддршката на здравјето на мозокот.

200 mg екстракт од корен од глуварче 4:1
Корените на глуварчето имаат долга историја на употреба во традиционалната медицина. Екстрактот од корените му помага на телото привремено да ја елиминира водата и да го намали задржувањето на водата.

500 mg екстракт од зелен чај 4:1
Екстракт од листовите од зелен чај кој може да му помогне на телото привремено да ја елиминира водата и да го зголеми природното производство на урина

150 мг безводен кофеин
Дехидрирана форма на кофеин која промовира будност и будност

150 mg ди-кофеин малат
Форма на побавно ослободување на кофеин

150 мг екстракт од смрека од бобинки
Добиен од плодовите на смреката, овој екстракт може да му помогне на телото привремено да ја елиминира водата и да го зголеми природното производство на урина

50 мг теобромин
Теоброминот, кој природно се наоѓа во какаото и одбраните чаеви, станува популарна алтернатива на кофеинот. Теоброминот може да биде подолготраен, поблаг и попријатен извор на енергија во однос на кофеинот и не е стимуланс на централниот нервен систем.

ПРОЦЕНЕТЕ ЈА ВАШАТА ТОЛЕРАНЦИЈА СО ЗЕМАЊЕ (1⁄2) ЛАЖА ПО РАЗБУДЕЊЕ НА ПРАЗЕН СТОМАК. НЕ НАДМИНУВАЈТЕ ПОВЕЌЕ ОД (1) ЛАЖА НА ДЕН

Double Tap Fat Burner

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top