Fadogia-e Agrestis го зголемува либидото, ги подобрува сексуалните перформанси и го зголемува бројот на сперматозоиди кај мажите.

Fadogia-e Agrestis го зголемува либидото, ги подобрува сексуалните перформанси и го зголемува бројот на сперматозоиди кај мажите.

ТЕМНАТА ВИСТИНА ЗА ДОПОЛНУВАЊЕТО ЗА КОЈ СЕУШТЕ НИКОЈ НЕ ЧУЛ!

Имено, станува збор за Fadogia и Agrestis, додаток во светот познат по енормното зголемување на тестостеронот!

Тој, како и Тонгат Али, помага при напорните тренинзи, ја зголемува сексуалната желба, но може да го реши и проблемот со еректилната дисфункција!

Но, нејзината мрачна вистина не е всушност недоволноста на научни истражувања, туку колку добро се докажа за само толку кратко време што се најде на пазарот!

Fadogia Agrestis е растение со нигериско потекло кое поттикнува стимулација на лутеинизирачкиот хормон во мозокот (хипоталамусот), хормон кој им „сигнализира“ на машките полови органи да синтетизираат повеќе тестостерон, т.е. потешко е да се синтетизира повеќе естроген!

За уште некои придобивки, погледнете!

Се покажа дека активните соединенија во Fadogia Agrestis го зголемуваат либидото, ги подобруваат сексуалните перформанси и го зголемуваат бројот на сперматозоиди кај мажите.
Ова го прави одлична природна алтернатива на традиционалните фармацевтски производи за оние кои се борат со сексуална дисфункција.

Scroll to Top