Сармс комбинација за зголемување на мускулната маса и сила

Сармс комбинација за зголемување на мускулната маса и сила

Оваа комбинација на производи е наменета за оние кои сакаат да ја зголемат силата и мускулната маса.

Рад-140 (Тестолон) придонесува за зголемување на енергијата, така што нема лесно да се уморите за време на тренингот LGD-4033 (Лигандрол) е исклучително ефикасен во градењето мускулна маса.

Како да се користи:

10 mg Тестолон Рад-140

10 mg Ligandrol LGD-4033

Земете 6 недели, а потоа направете пауза во исто време

RAD 140 5mg/80caps Makedonija
RAD 140 5mg/80caps Makedonija
LIGANDROL MAKEDONIJA
LIGANDROL MAKEDONIJA
Scroll to Top