Комбинација SARMS за зголемување на мускулната маса – Лигандрол, Ибутаморен

Доколку сакате да ја зголемите чистата мускулна маса, овие два производи SARM ќе ви помогнат во тоа.

Со редовен тренинг, комбинацијата на Лигандрол и Ибутаморен брзо ќе ве доведе до посакуваните резултати, а тоа е зголемување на мускулната маса.

10 mg Ligandrol LGD-4033
25 мг  Ибутаморен МК 677

IBUTAMOREN MK-677 MAKEDONIJA
IBUTAMOREN MK-677 MAKEDONIJA
LIGANDROL MAKEDONIJA
LIGANDROL MAKEDONIJA


Земете секој ден 12 недели
После тоа, направете пауза од најмалку 6 недели

Scroll to Top