Комбинација на SARMS за согорување маснотии – Остарин и Ендуробол

Комбинација на SARMS за согорување маснотии – Остарин и Ендуробол

Како да се користи:

10 mg Ostarine MK-2866 (по 2 недели зголемете ја дозата на 20 mg)
10 mg Endurobol GW-501516 (по 2 недели зголемете ја дозата на 20 mg)
Земете 6 недели
Направете пауза од 6 недели по завршениот циклус

OSTARINE (MK 2866) 10mg/80caps Makedonija
OSTARINE (MK 2866) 10mg/80caps Makedonija
ENDUROBOL MAKEDONIJA
ENDUROBOL MAKEDONIJA
Scroll to Top