,

VaporX5

2,000ден

VaporX5 Next Gen Pre Workout Powder
30 Дози

ULTIMATE NEUROSENSORY EXPERIENCE комбинира уникатна и моќна мешавина на сензорни состојки со моќна доза на прецизна молекула на кофеин за врвно искуство пред вежбање и сензорно преоптоварување што нема да го најдете никаде на друго место.*

ЕКСПЛОЗИВНА ЕНЕРГИЈА И ФОКУС прецизно дозиран прекурсор на невротрансмитер е комбиниран со моќна количина на кофеин што ќе ви ја зголеми енергијата, ќе ви помогне да ги напојувате најтешките тренинзи и ќе го подобрите вашиот фокус.
Научно потврдена моќ за градење мускули моќни состојки за градење мускули (бетаин и креатин) во научно потврдени дози, всушност, покажано дека градат повеќе мускули.

ПОДОБРИ ПЕРФОРМАНСИ И ИЗДРЖЛИВОСТ доза на бета-аланин инспирирана од истражување. Плус, прецизната доза на таурин пронајдена во две топки е докажано во научните истражувања дека ги зголемува перформансите кај спортистите за издржливост.

ГО ЗАСИЛУВА АЗОТНИОТ ОКСИД ЗА ИНТЕНЗНИ МУСКУЛНИ ПУМПИ испорачува мешавина од Нитрозигин и бобинки од глог дизајнирани да ги зголемат нивоата на азотен оксид во плазмата, што промовира подобрена вазодилатација.

Next Gen Pre Workout Powder Makedonija

VaporX5 Next Gen Pre Workout Powder
30 Дози

ULTIMATE NEUROSENSORY EXPERIENCE комбинира уникатна и моќна мешавина на сензорни состојки со моќна доза на прецизна молекула на кофеин за врвно искуство пред вежбање и сензорно преоптоварување што нема да го најдете никаде на друго место.*

ЕКСПЛОЗИВНА ЕНЕРГИЈА И ФОКУС прецизно дозиран прекурсор на невротрансмитер е комбиниран со моќна количина на кофеин што ќе ви ја зголеми енергијата, ќе ви помогне да ги напојувате најтешките тренинзи и ќе го подобрите вашиот фокус.
Научно потврдена моќ за градење мускули моќни состојки за градење мускули (бетаин и креатин) во научно потврдени дози, всушност, покажано дека градат повеќе мускули.

ПОДОБРИ ПЕРФОРМАНСИ И ИЗДРЖЛИВОСТ доза на бета-аланин инспирирана од истражување. Плус, прецизната доза на таурин пронајдена во две топки е докажано во научните истражувања дека ги зголемува перформансите кај спортистите за издржливост.

ГО ЗАСИЛУВА АЗОТНИОТ ОКСИД ЗА ИНТЕНЗНИ МУСКУЛНИ ПУМПИ испорачува мешавина од Нитрозигин и бобинки од глог дизајнирани да ги зголемат нивоата на азотен оксид во плазмата, што промовира подобрена вазодилатација.

Next Gen Pre Workout Powder Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top