Sale!
, ,

Redcon1 Big Noise

1,200ден

Redcon1 Big Noise Pump
30 Дози

ЗГОЛЕМИГО МЕНТАЛНИОТ ФОКУС – Искусете масивни пумпи, континуирана издржливост, остар ментален фокус и незапирлива моќ.

ЗГОЛЕМУВАЈ ГО КИСЛОРОДОТ ВО КРВТА – за мажи и жени, ќе ви ги обезбеди сите придобивки за целото тело што ги нуди зголемениот кислород. Big Noise е формулиран со најефективни состојки во совршени дози бидејќи вашето целокупно здравје и благосостојба се наш приоритет.

МУСКУЛЕН ПУМПАЧ – зголемете го протокот на крв обезбедува повеќе кислород и хранливи материи во мускулите, помагајќи ви со замор и овозможувајќи ви да се наметнувате подолго време.

БЕЗ КОФЕИНИ – Оваа уникатна формула се разликува од другите пијалоци пред вежбање затоа што се потпира исклучиво на зголемување на целосните перформанси и вазодилатациони состојки за зајакнување за да се обезбеди неверојатно искуство за вежбање! Почувствувајте ги лесните пумпи што тече крв, зголемена издржливост и супериорно закрепнување.

NON STIM – Не-стимулативна формула е создадена за да ви даде енергија без треперење или тресење.

Употреба: Земете една доза 30 мин пред тренинг

Забелешка: За најдобри резултати користете во комбинација со TOTAL WAR

Категории , ,

Redcon1 Big Noise Pump
30 Дози

ЗГОЛЕМИГО МЕНТАЛНИОТ ФОКУС – Искусете масивни пумпи, континуирана издржливост, остар ментален фокус и незапирлива моќ.

ЗГОЛЕМУВАЈ ГО КИСЛОРОДОТ ВО КРВТА – за мажи и жени, ќе ви ги обезбеди сите придобивки за целото тело што ги нуди зголемениот кислород. Big Noise е формулиран со најефективни состојки во совршени дози бидејќи вашето целокупно здравје и благосостојба се наш приоритет.

МУСКУЛЕН ПУМПАЧ – зголемете го протокот на крв обезбедува повеќе кислород и хранливи материи во мускулите, помагајќи ви со замор и овозможувајќи ви да се наметнувате подолго време.

БЕЗ КОФЕИНИ – Оваа уникатна формула се разликува од другите пијалоци пред вежбање затоа што се потпира исклучиво на зголемување на целосните перформанси и вазодилатациони состојки за зајакнување за да се обезбеди неверојатно искуство за вежбање! Почувствувајте ги лесните пумпи што тече крв, зголемена издржливост и супериорно закрепнување.

NON STIM – Не-стимулативна формула е создадена за да ви даде енергија без треперење или тресење.

Употреба: Земете една доза 30 мин пред тренинг

Забелешка: За најдобри резултати користете во комбинација со TOTAL WAR

Big Noise Makedonija

Supplementi MK

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top