,

Redcon1 11 Bravo

2,000ден

Redcon1 11 Bravo Muscle Builder

Додаток кој ја активира патеката mTor [Muscle Growth], како и ја регулира синтезата на протеини во телото за да го поддржи растот на мускулите и да ја зголеми силата.

За да изградите чиста мускулна маса, вашето тело треба да го „преврти копчето за вклучување“ за машинеријата за градење мускули во нашите тела. Целта на рапамицин кај цицачите, попозната како MTOR, служи како централен регулатор на клеточниот метаболизам, растот, пролиферацијата и преживувањето; тоа е бесконечност на градење мускули. Со 11 браво, преку употреба на медијатор pa, синтезата на протеини се промовира кога се комбинира со тренинг за сила и соодветна потрошувачка на протеини. Свртете го прекинувачот за природно градење мускули со 11 браво.

Препорачана употреба:

За најдобри резултати, земете (1) порција (2 капсули), еднаш дневно наутро со оброк богат со протеини или шејк. За да обезбедите најдобри резултати, користете 11 браво дневно во комбинација со режим на тренинг заснован на отпор и диета богата со протеини.

Категории , Ознака:

Redcon1 11 Bravo Muscle Builder

Додаток кој ја активира патеката mTor [Muscle Growth], како и ја регулира синтезата на протеини во телото за да го поддржи растот на мускулите и да ја зголеми силата.

За да изградите чиста мускулна маса, вашето тело треба да го „преврти копчето за вклучување“ за машинеријата за градење мускули во нашите тела. Целта на рапамицин кај цицачите, попозната како MTOR, служи како централен регулатор на клеточниот метаболизам, растот, пролиферацијата и преживувањето; тоа е бесконечност на градење мускули. Со 11 браво, преку употреба на медијатор pa, синтезата на протеини се промовира кога се комбинира со тренинг за сила и соодветна потрошувачка на протеини. Свртете го прекинувачот за природно градење мускули со 11 браво.

Препорачана употреба:

За најдобри резултати, земете (1) порција (2 капсули), еднаш дневно наутро со оброк богат со протеини или шејк. За да обезбедите најдобри резултати, користете 11 браво дневно во комбинација со режим на тренинг заснован на отпор и диета богата со протеини.

Supplementi MK

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top