,

Platinum Multivitamin

1,000ден

MuscleTech Platinum Multivitamin

МУЛТИВИТАМИН – MuscleTech Platinum Multivitamin е комплетен, напреден мултивитамински комплекс дизајниран за елитни спортисти и активни поединци за општа здравствена поддршка

ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ со ВИСОКА ПОТЕНЦИЈА – Секоја порција обезбедува 18 витамини и минерали, вклучувајќи 100% или повеќе од вашите дневни потреби за витамини А, Ц, Е, Б6 и Б12

МАТРИЦА ЗА ПОДДРШКА ЗА БИЛНИ И АМИНО – Дневни состојки за хранлива поддршка, вклучувајќи 865 мг матрица за амино поддршка и 536 мг билни матрикс
ИМУНСКА ПОДДРШКА – Содржи витамин Ц за имунолошка поддршка

ДНЕВНИ ДОДАТОЦИ ЗА ТРЕНИНГ – Земете 1 порција (3 таблети) со чаша вода дневно

MuscleTech Platinum Multivitamin Makedonija

MuscleTech Platinum Multivitamin

МУЛТИВИТАМИН – MuscleTech Platinum Multivitamin е комплетен, напреден мултивитамински комплекс дизајниран за елитни спортисти и активни поединци за општа здравствена поддршка

ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ со ВИСОКА ПОТЕНЦИЈА – Секоја порција обезбедува 18 витамини и минерали, вклучувајќи 100% или повеќе од вашите дневни потреби за витамини А, Ц, Е, Б6 и Б12

МАТРИЦА ЗА ПОДДРШКА ЗА БИЛНИ И АМИНО – Дневни состојки за хранлива поддршка, вклучувајќи 865 мг матрица за амино поддршка и 536 мг билни матрикс
ИМУНСКА ПОДДРШКА – Содржи витамин Ц за имунолошка поддршка

ДНЕВНИ ДОДАТОЦИ ЗА ТРЕНИНГ – Земете 1 порција (3 таблети) со чаша вода дневно

MuscleTech Platinum Multivitamin Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top