, ,

Plant Protein

1,100ден

Plant Protein

Critical Plant Protein е совршена мешавина од растителни протеини која комбинира изолат на протеин од соја, протеин од грашок и протеин од кафеав ориз за да се добие врвен квалитет на растителен протеин во прав со цела палета на есенцијални амино киселини и над 24 g протеини по порција.

Критични растителни протеини 450гр
Растителен протеин во прав
Протеин од соја • Протеин од грашок • Протеин од кафеав ориз

Critical Plant Protein е совршена мешавина од растителни протеини која комбинира изолат на протеин од соја, протеин од грашок и протеин од кафеав ориз за да се добие врвен квалитет на растителен протеин во прав со цела палета на есенцијални амино киселини и над 24 g протеини по порција.

Критичните растителни протеини се добар избор за секој што сака да го зголеми внесот на протеини. Наредени со профил на аминокиселини со висок разгранет ланец (BCAA), леуцин, изолеуцин и валин, Критичните растителни протеини, исто така, може да придонесат за раст и одржување на мускулната маса.

Plant Protein

Critical Plant Protein е совршена мешавина од растителни протеини која комбинира изолат на протеин од соја, протеин од грашок и протеин од кафеав ориз за да се добие врвен квалитет на растителен протеин во прав со цела палета на есенцијални амино киселини и над 24 g протеини по порција.

Критични растителни протеини 450гр
Растителен протеин во прав
Протеин од соја • Протеин од грашок • Протеин од кафеав ориз

Critical Plant Protein е совршена мешавина од растителни протеини која комбинира изолат на протеин од соја, протеин од грашок и протеин од кафеав ориз за да се добие врвен квалитет на растителен протеин во прав со цела палета на есенцијални амино киселини и над 24 g протеини по порција.

Критичните растителни протеини се добар избор за секој што сака да го зголеми внесот на протеини. Наредени со профил на аминокиселини со висок разгранет ланец (BCAA), леуцин, изолеуцин и валин, Критичните растителни протеини, исто така, може да придонесат за раст и одржување на мускулната маса.

MALENA SUPPLEMENTS MK

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top