,

NATURAL STEROL COMPLEX

2,300ден

Universal NATURAL STEROL COMPLEX 180 табл.

Universal NATURAL STEROL COMPLEX – (природен стерол комплекс) е моќен, растителен стерол-базично анаболен суплимент. Осум различни компоненти се дел од најпродаваната Natural Sterol Complex формула: растителни стероли, аминокиселини, енергетски подлоги, есенцијални масни киселински еректролити, перформансни истакнувачи и важни минерали. Овие компоненти овозможуваат Natural Sterol Complex да ви ги зголеми физичките перформанси и зголемување на мускулната маса во краток временски период. Поради одбраната растителна стеролна формула Natural Sterol Complex е уникатен помеѓу бодибилдерските суплименти. Хемиски слични на тестостеронот, овие стероли можат да предизвикаат моќен анаболен ефект во растење на мускулите.
Бенефиции:
– Природни анаболни стероли
– Зголемена мускулност
– Акумулација на маса без масти
– Акумулација на чиста мускулна маса
– Енергетски истакнувач
– Подобрено закрепнување
– Зголемена протеинска синтеза
– Намален протеински катаболизам

Употреба: Се пие од 3 до 6 таб. заедно со појадок или од 3 до 6 таб. на 30 мин. пред тренинг.

NATURAL STEROL COMPLEX

6 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Universal NATURAL STEROL COMPLEX 180 табл.

Universal NATURAL STEROL COMPLEX – (природен стерол комплекс) е моќен, растителен стерол-базично анаболен суплимент. Осум различни компоненти се дел од најпродаваната Natural Sterol Complex формула: растителни стероли, аминокиселини, енергетски подлоги, есенцијални масни киселински еректролити, перформансни истакнувачи и важни минерали. Овие компоненти овозможуваат Natural Sterol Complex да ви ги зголеми физичките перформанси и зголемување на мускулната маса во краток временски период. Поради одбраната растителна стеролна формула Natural Sterol Complex е уникатен помеѓу бодибилдерските суплименти. Хемиски слични на тестостеронот, овие стероли можат да предизвикаат моќен анаболен ефект во растење на мускулите.
Бенефиции:
– Природни анаболни стероли
– Зголемена мускулност
– Акумулација на маса без масти
– Акумулација на чиста мускулна маса
– Енергетски истакнувач
– Подобрено закрепнување
– Зголемена протеинска синтеза
– Намален протеински катаболизам

Употреба: Се пие од 3 до 6 таб. заедно со појадок или од 3 до 6 таб. на 30 мин. пред тренинг.

NATURAL STEROL COMPLEX

Scroll to Top