Lipo6 Powder

1,900ден

Lipo6 Powder

30 dozi

Добро протресете го садот пред секое отворање за да избегнете таложење. Измешајте 1 топка во 6-8 мл ладна вода. Можете да земате до 2 порции дневно: една наутро и една попладне. Не надминувајте 1 топка по порција. За најдобри резултати користете постојано најмалку 30 дена.
Предупредувања

Не користете ако сте под 18 години, сте бремени, доите или сте чувствителни на кофеин. Не консумирајте кофеин, јохимбе, рауволфија или какви било стимуланси од други извори. Секоја порција содржи 200 mg кофеин, околу 1-2 шолји силно кафе. Консултирајте се со вашиот лекар пред употреба ако земате некој лек или ви е дијагностицирана некоја медицинска состојба, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, срцеви заболувања, висок крвен притисок, срцева аритмија, повторливи главоболки, психијатриски нарушувања, дијабетес или зголемена простата. Веднаш прекинете ако почувствувате какви било несакани ефекти како што се, но не ограничувајќи се на, забрзано чукање на срцето или гадење. Прекинете 2 недели пред операцијата. Овој производ содржи состојки кои може да бидат забранети од некои спортски организации. Никогаш не ја надминувајте препорачаната доза. СЕ ЧУВА ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА.

Lipo6 Powder Makedonija

Категорија Ознака:

Lipo6 Powder

30 dozi

Добро протресете го садот пред секое отворање за да избегнете таложење. Измешајте 1 топка во 6-8 мл ладна вода. Можете да земате до 2 порции дневно: една наутро и една попладне. Не надминувајте 1 топка по порција. За најдобри резултати користете постојано најмалку 30 дена.
Предупредувања

Не користете ако сте под 18 години, сте бремени, доите или сте чувствителни на кофеин. Не консумирајте кофеин, јохимбе, рауволфија или какви било стимуланси од други извори. Секоја порција содржи 200 mg кофеин, околу 1-2 шолји силно кафе. Консултирајте се со вашиот лекар пред употреба ако земате некој лек или ви е дијагностицирана некоја медицинска состојба, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, срцеви заболувања, висок крвен притисок, срцева аритмија, повторливи главоболки, психијатриски нарушувања, дијабетес или зголемена простата. Веднаш прекинете ако почувствувате какви било несакани ефекти како што се, но не ограничувајќи се на, забрзано чукање на срцето или гадење. Прекинете 2 недели пред операцијата. Овој производ содржи состојки кои може да бидат забранети од некои спортски организации. Никогаш не ја надминувајте препорачаната доза. СЕ ЧУВА ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА.

Lipo6 Powder Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top