Glutamine Mutant

1,400ден

GLUTAMINE – MUTANT
300 gr = 60 Дози

100% ЧИСТ Глутаминот е најзастапената слободна форма на амино во мускулите. Дополнувањето со Л-глутамин помага да се надополнат нивоата на глутамин за подобрена поправка на мускулите, плус многу други придобивки; вклучувајќи поддршка на имунолошкиот систем и дигестивниот систем по физички стрес. Ви дава загарантирани резултати!
НЕМА ЖИВОТИНСКИ ДОДАТОЦИ Кога велиме чисто, мислиме чисто! Нашиот додаток Mutant Glutamine нема производи од животинско потекло и нема полнила!
МИКРОНИЗИРАНО Мутантниот глутамин е микронизиран за поголема растворливост и навлегување и е во согласност со стандардите за безбедност и чистота со USP одделение (Фармакопеја на САД).
ПОДДРШКА НА ИМУННИОТ СИСТЕМ | Чистиот Л-глутамин, помага да се надополнат нивоата на глутамин во телото, што помага во поддршката на вашиот имунолошки систем.
ПОДДРШКА НА ДИГЕСТИВНИОТ СИСТЕМ | Чистиот Л-глутамин, помага да се надополнат нивоата на глутамин во телото, што помага во поддршката на вашиот дигестивен систем по физички стрес.

GLUTAMINE MUTANT MAKEDONIJA

Категорија Ознаки: ,

GLUTAMINE – MUTANT
300 gr = 60 Дози

100% ЧИСТ Глутаминот е најзастапената слободна форма на амино во мускулите. Дополнувањето со Л-глутамин помага да се надополнат нивоата на глутамин за подобрена поправка на мускулите, плус многу други придобивки; вклучувајќи поддршка на имунолошкиот систем и дигестивниот систем по физички стрес. Ви дава загарантирани резултати!
НЕМА ЖИВОТИНСКИ ДОДАТОЦИ Кога велиме чисто, мислиме чисто! Нашиот додаток Mutant Glutamine нема производи од животинско потекло и нема полнила!
МИКРОНИЗИРАНО Мутантниот глутамин е микронизиран за поголема растворливост и навлегување и е во согласност со стандардите за безбедност и чистота со USP одделение (Фармакопеја на САД).
ПОДДРШКА НА ИМУННИОТ СИСТЕМ | Чистиот Л-глутамин, помага да се надополнат нивоата на глутамин во телото, што помага во поддршката на вашиот имунолошки систем.
ПОДДРШКА НА ДИГЕСТИВНИОТ СИСТЕМ | Чистиот Л-глутамин, помага да се надополнат нивоата на глутамин во телото, што помага во поддршката на вашиот дигестивен систем по физички стрес.

GLUTAMINE MUTANT MAKEDONIJA

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top