, , ,

Animal Nitro EAA

4,000ден

Animal Nitro EAA

44 пакувања

Анимал нитро – есенцијални анимо киселини со додаток BCAA – закрепнете и растејте ги мускулите – претворете ги мускулите во анаболни после тренингот – 44 пакувања

Animal Nitro користи сооднос на специфични и докажани есенцијални амино киселини (ЕЕА) кои се моделирани според човечките мускулни ткива. Ова обезбедува супериорна и брза апсорпција. Секоја лименка Animal Nitro содржи 44 пакувања.
Ние користиме неповрзани есенцијални амино киселини за да се осигураме дека вашите мускули можат да се врзат и да го користат Animal Nitro брзо и ефикасно.
Секој пакет е совршено дозиран за да можете да земете пакет и да го фрлите во вашата торба за вежбање. Нема погодување за големината на лажичката или вештачките засладувачи.
Есенцијалните амино киселини се клучот за раст на мускулите. BCAA ви помага да се опоравите, но EAA ви помага да растете. Спојте ги овие две моќни компоненти заедно и ќе го добиете крајниот додаток за закрепнување и раст.

Animal Nitro EAA Makedonija

14 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Animal Nitro EAA

44 пакувања

Анимал нитро – есенцијални анимо киселини со додаток BCAA – закрепнете и растејте ги мускулите – претворете ги мускулите во анаболни после тренингот – 44 пакувања

Animal Nitro користи сооднос на специфични и докажани есенцијални амино киселини (ЕЕА) кои се моделирани според човечките мускулни ткива. Ова обезбедува супериорна и брза апсорпција. Секоја лименка Animal Nitro содржи 44 пакувања.
Ние користиме неповрзани есенцијални амино киселини за да се осигураме дека вашите мускули можат да се врзат и да го користат Animal Nitro брзо и ефикасно.
Секој пакет е совршено дозиран за да можете да земете пакет и да го фрлите во вашата торба за вежбање. Нема погодување за големината на лажичката или вештачките засладувачи.
Есенцијалните амино киселини се клучот за раст на мускулите. BCAA ви помага да се опоравите, но EAA ви помага да растете. Спојте ги овие две моќни компоненти заедно и ќе го добиете крајниот додаток за закрепнување и раст.

Animal Nitro EAA Makedonija

Scroll to Top