Што е Тонгкат Али, и за што се користи!!!

Што е Тонгкат Али, и за што се користи!!!

Стероидите имаат различни добро познати неизбежни ефекти, додека овој додаток нема ниту еден несакан ефект!

Тонгкат Али е цветно растение кое потекнува од Индокина и Југоисточна Азија. Познато и по своето научно име „euricoma longifolia“.

Тоа беше традиционален хербален лек кој обично се подготвуваше со потопување на корените во вода. Традиционално се користел за разни воспаленија, трески, па дури и за дизентерија!

Денес првенствено се користи како афродизијак, хербален третман за еректилна дисфункција и додаток за зајакнување на тестостерон поради неодамнешните споменувања во популарните медиуми!

За подетални придобивки за Тонгкат Али, видете подолу!
придобивки се:

– Подобрено времетраење и квалитет на ерекцијата
– Зголемено либидо
– Зголемена подвижност на спермата
– Подобрен квалитет на спермата
– Намален стрес
– Намалено ниво на кортизол
– Мало намалување на тежината кај дебели луѓе
– Подобрено севкупно субјективно чувство на поединецот
– Благо зголемување на чистата телесна тежина

Scroll to Top