proba

Slide
Redcon1 Total War
Redcon1 Total War

TOTAL WAR 30 Дози (388 гр.)

TOTAL WAR – е производ за пред тренинг. Комплетна верзија за интензитет, енергија и максимално пумпање. TOTAL WAR е производ за кој посакувавте да постои. Со секоја мерица ќе ослободите огнена сила, со што ниту еден друг производ во негова класа не го може тоа. Без разлика кога тренирате во денот: наутро, поручек или касно навечер, овој производ има способност да ви даде комплетна огнена сила, било кога во денот. Моќна комбинација од стимуланси, плус фокус заедно со состојки кои го прават да биде јак нитрик оксид (NO). Со само 1 доза ќе ослободите толку многу енергија, фокус, пукање на кожата од мускулно пумпање за време на тренингот, што после тренинг уште 30-40 мин. нема да сакате да си одите од теретаната. Ќе мора да ве извлечат.

Употреба: Првите од 1-5 тренинзи се пие по пола мерица размешана во вода на 30 мин. пред тренинг. Штом толеранцијата ќе се постигне, можете да користите и по цела мерица. Немојте да користите повеќе од 2 мерици во период од 24 часа.

Turk-X | Turkesterone
Turk-X | Turkesterone

Turk-X | Turkesterone

60 капсули | 42 g | 30 порции

• ПОМАГА РЕКОМПОЗИЦИЈА НА ТЕЛОТО
• ПОДДРЖУВА РАСТ НА МУСКУЛИТЕ
• 100 мг ТУРКЕСТЕРОН ПО порција
• 35 MG ASTRAGIN® по порција
TURK-X е стандардизиран екстракт од Ајуга Туркестаница со висока јачина, кој испорачува 100 мг туркестерон по порција.
Развиена за да ве поддржи преку вашите барања за обука. Со AstraGin® за поддршка на навлегувањето и апсорпцијата.

1000mg Ajuga Turkestanica, доставувајќи 100mg Туркестерон по порција
35 mg AstraGin® по порција
Растителна капсула за зеленчук добро прилагодена за потрошувачи со диетални, религиозни или
културни ограничувања
Погоден за вегетаријанци и вегани
Халал сертифициран производ

Консумирајте 2 капсули дневно со храна.

Turk-X | Turkesterone Makedonija Suplementi

previous arrow
next arrow
Scroll to Top